SOS - Ραφήνα καλεί... ΣΑΣ!!!

Ραφήνα, ώρα 16:07', Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017. Άνεμος 5 μποφόρ. Το Paros Jet φτάνει με ταχύτητα να δέσει, να αποβιβάσει και να επιβιβάσει επιβάτες. Και να φύγει αμέσως για το δρομολόγιο του προς Παροναξία. Εδώ το βλέπουμε να κάνει τον ελιγμό πρόσδεσης. Πίσω καταφτάνουν και δύο συμβατικά πλοία. Λιγότερο από ένα μίλι το Andros και πάνω από 1 μίλι το SuperFerry... (φωτ. Εν Άνδρω).

 

Εδώ τα καταπλέοντα πίσω σε σχετική απόσταση: Andros & SuperFerry (φωτ. Εν Άνδρω).

Πρώτη απόπειρα πρόσδεσης του Paros Jet. Δεν κατέστη δυνατή λόγω των 5 μποφόρ!. Ήδη όμως κατέφτασε το Andros. Κι αυτό θα δέσει θα αποβιβάσει και θα επιβιβάσει και θα φύγει (φωτ. Εν Άνδρω). 

Εδώ το Andros κάνει τον ελιγμό για την πρόσδεση. Πίσω του καταφθάνει ήδη το SuperFerry (φωτ. Εν Άνδρω).

Δεύτερη απόπειρα πρόσδεσης του Paros Jet. Αποτυχημένη κι αυτή λόγω των 5 μποφόρ. Το Andros ηδη αρχίζει να κάνει πίσω να δέσει στο λιμάνι (φωτ. Εν Άνδρω).

Το Andros έχει πια δέσει. Θα ακουμπίσει ο καταπέλτης και θα ξεκινήσει η αποβίβαση. Κατέβηκαν σχετικά λίγοι επιβάτες και αυτοκίνητα και περισσότερα φορτηγά. Προφανώς από Μύκονο. Το Paros Jet κάνει ελιγμούς και περιμένει... (φωτ. Εν Άνδρω).

Ήδη έφτασε και το SuperFerry και ξεκινά τον ελιγμό πρόσδεσης. Το Andros αποβιβάζει κανονικά κόσμο και αυτοκίνητα. Το Paros Jet έχει μετακινηθεί ακόμα πιο έξω (διακρίνεται πίσω από τα δεμένα πλοία). Να σημειώσουμε πως τα συμβατικά δένουν εύκολα γιατί ο άνεμος είναι μόνο 5 μποφόρ. Αν ήταν 7 ή 8 - κάτι συνηθισμένο το καλοκαίρι - προφανώς θα έδεναν πιο δύσκολα και οι καθυστερήσεις θα ήταν πολύ μεγαλύτερες. Και φτσικά όπως βλέπουμε επειδή είναι Δευτέρα το λιμάνι δεν έχει κίνηση. Αν ήταν Κυριακή και είχε 7 ή 8 μποφόρ θα γινόταν χαμός... (φωτ. Εν Άνδρω).

Δένει, όπως βλέπουμε, εξίσου γρήγορα και χωρίς πρόβλημα και το SuperFerry. Βιάζεται να αποβιβάσει να επιβιβάσει γιατί θα φύγει κι αυτό για το επόμενο δρομολόγιο του. Το Paros Jet πάντα αλάργα έξω από το λιμάνι περιμένει να τελειώσουν τα συμβατικά τις μανούβρες και τα δεσίματα για να δει τι θα κάνει (φωτ. Εν Άνδρω).

Και περιμένει να φύγει και το Θεολόγος για το τοπικό δρομολόγιο του για Άνδρο. Δίπλα το SuperFerry έτοιμο να κατεβάσει σχετικά λίγους επιβάτες και αυτοκίνητα. To Paros Jet ξεκινά για την τελική προσεγγίση όπως βλέπουμε... (φωτ. Εν Άνδρω).

Τέλος πάντων τέλειωσαν τα τρία συμβατικά τις μανούβρες, τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις. Και ξεκινά το Paros Jet την προσπάθεια να δέσει ώστε να αποβιβάσει τους επιβατες του και να πάρει τους επόμενους. Το Θεολόγος, όπως βλέπουμε στο βάθος - έχει πια περάσει την μέση του στενού και πλησιάζει τους Πεταλιούς!!! (φωτ. Εν Άνδρω).

 Το Paros Jet δένει. Ώρα 16:52!!! Μετά από 45 λεπτά καθυστέρηση και αποβιβάζει τουε επιβάτες του. Έξω περιμένουν οι επόμενοι για να επιβαστούν και να φύγουν (φωτ. Εν Άνδρω).

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ήταν μια συνηθισμένη καθημερινή μέρα πολύ πριν κορυφωθεί το καλοκαίρι με τέσσερα πλοία να καταπλέουν ή να αποπλέουν σχεδόν όλα μαζί. Να λάβουμε υπόψη πως τα μποφόρ δεν ήταν πολλά. Πως δεν ήταν Κυριακή. Πως δεν είχε κίνηση. Πως το λιμάνι δεν είχε προβλήματα. Και παρόλα αυτά οι επιβάτες του ταχύπλοου καθηστέρησαν κοντά μια ώρα να αποβιβαστούν και να επιβιβαστούν. Προφανώς με τέτοιες καθυστερήσεις πλησιάζει τους χρόνους των συμβατικών!!! Βεβαίως όλα αυτά συνέβησαν με δύσκολο καιρό για το ταχύπλοο και εύκολο για τα συμβατικά. Και φυσικά σε μια εύκολη μέρα για όλους.

Απλή αριθμητική είναι. Ας την καταλάβουν στο ΣΑΣ και στο υπουργείο Ναυτιλίας, που τα έχουν κάνει θάλασσα. Οι αναχωρήσεις και οι αφίξεις που επέτρεψαν οδηγούν σε τρελές καταστάσεις που θα δοκιμάσουν τα όρια των υποδομών και της ασφαλείας των λιμανιών, των πόλεων και των επιβατών. Ιδίως αν οι συνθήκες δεν είναι καλές και εύκολες όπως χτες...

Το μόνο που βλέπουμε από την μεριά του υπουργείου εδώ και δύο χρόνια τώρα είναι προχειρότητα, παντελή έλλειψη ναυτικής πολιτικής, πλήρη αδυναμία κατανόησης της ακτοπλοΐας. Πέρσι ο προηγούμενος υπουργός, Θ. Δρίτσας, δεν κατάφερε να υπογράψει τα χειμερινά δρομολόγια και αυτά ξεκίνησαν χωρίς υπογραφές!!! Κόντεψαν να μείνουν τα νησιά χωρίς πλοία αρχές Νοεμβρίου!!! Ο εφετεινός υπουργός, Π. Κουρουπλής - με ευθύνη του ανύπαρκτου ΣΑΣ - έδωσε δρομολόγια "αβέρτα-κουβέρτα" που δεν αντέχουν τα λιμάνια...

Δυστυχώς όλοι τους ήταν περαστικοί και στεριανοί. Θα πείτε εδώ δεν ήιερε ο πρωθυπουργός ποια είναι η Χίος (η πόλη) και ποια η Μυτιλήνη! Όμως τι να περιμένεις όταν μέχρι το 2015 οι του ΣΥΡΙΖΑ τριγύρναγαν τα νησιά και μίλαγαν για "κρατική ακτοπλοΐα"!!!  Αυτά είπαν και στην πλατεία Γηροκομείου της Άνδρου πρόπερσι όπου "παραμίλαγαν" λέγοντας αστειότητες. Σήμερα οι ίδιοι άνθρωποι δίνουν άδειες αναχωρήσεων "αβέρτα-κουβέρτα" σε όποιον εφοπλιστή ή καϊκτσή τους το ζητήσει...  Κι όποιος αντέξει!!!

Ο λόγος περί αντοχής αναφέρεται στα νησιά, στις υποδομές των λιμανιών και στους επιβάτες! Δεν λέμε για τους ακτοπλοούς γιατί και αυτοί εφέτος "βρήκαν και κάνουν" απίστευτα πράγματα. Πρώτη φορά στην ακτοπλοΐα έχουμε άκραίο ανταγωνισμό χωρίς... επιβάτες!!! Και εδώ επίσης όποιος αντέξει. Πάντως η κυβέρνηση της στρατηγικής "λέμε ότι θέλουμε κάθε εβδομάδα" αντέχει. Και αντέχει επειδή οι 153, που την στηρίζουν, έχουν το "ηθικό πλεονέκτημα" "νομής και κατοχής" της εξουσίας!!!...

"Εν Άνδρω"

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Τελευταιο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου και δυστυχώς τα πλοία αναμένεται να φύγουν παλι μισο-γεμάτα ή μισο-αδεια (οπως κια να το πει κανεις, το ιδιο αρνητικο αποτελεσμα εχουμε). Εναμιση μήνας εχει περάσει και κανεις υπεύθυνος - αρμόδιος δεν εχει κατανοήσει καν το πρόβλημα που εχει δημιουργηθεί με το αλαλουμ και το κυνηγητό στα δρομολόγια των ακτοπλοϊκών που δραστηριοποιούνται στη Ραφήνα! Να δούμε για πόσο ακόμη θα επικρατεί αυτή η κατάσταση και μέχρι πότε θα αναλάβει επιτέλους κάποιος/οι πρωτοβουλία, ωστε να μπει μια τάξη στη διαχείρηση του κόσμου που μαζικά προσέρχεται στο ελλειπέστατο δομών δεύτερο λιμάνι της Αττικής.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο επόμενος σχολιαστής αποκαλεί τους Έλληνες βλάκες. Επειδή φαίνεται ομοϊδεάτης σας δεν είδα κάποιο σχόλιο για αυτό τον επιθετικό προσδιορισμό. Τι αντικειμενική δημοσιογραφία, ΜΠΡΑΒΟ!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δίκο έχετε. Αλλά βαρεθηκα! Μετά τοση συζήτηση ένοιωσα αποκαμωμένος εξηγώντας τα... ανέξηγητα. Έτσι τα παράτησα. Το πιο σωστό για να τελειώνουμε: οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους αξίζουν κάθε εποχή; Ευχαριστώ για την παρατήρηση σας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Aπό τα παρακάτω σχόλια των "αυθορμήτων" οι οποίοι εργολαβικά ασχολούνται με την προβολη του ανύπαρκτου έργου και της ανύπαρκτης προσωπικότητας του πρωθυπουργού και της κυβερνησής του, ο μεγάλος αντίπαλος στην πρόοδο της χώρας είναι η ανίκητη βλακεία των ιθαγενών της.
Αντε μετά να μας λάβουν σοβαρά υπόψη εντός κι εκτός της Ελλάδας. Αντε μετά να έρθουν επενδυτές να πάρει μπρός η οικονομία της χώρας. Η Κύπρος μας έβαλε και μας βάζει τα γυαλιά. Εκεί μια φορά εκλέξαν αριστερά και το μετάνιωσαν ακόμα και οι αριστεροί τους.

Και μια ερώτηση προς τους φίλτατους σχολιαστές: Πόσα χρόνια είπαμε παραχωρήσαμε ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ με υπογραφη Τσίπρα; 99 ΧΡΟΝΙΑ! Αφιερωμένο εξαιρετικά σ΄αυτούς που αποκαλούσαν τους απέναντι προδότες. Και στον γελοίο Καμμένο βεβαίως,βεβαίως. Μέχρι πότε θα έχουμε πλεονάσματα πάνω από 2% είπαμε; Μέχρι το 2060 με υπογραφή Τσίπρα Καμμένου και του θιάσου των 153.
Περαστικά μας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Τώρα μάλλον καταλαβενομαστε καλύτερα και αυτό είναι ευχάριστο. Τώρα σχετικά με τα ταμεία έχετε δίκιο κατά το ήμισυ. Αφήστε την εμπάθεια που σας διακατέχει και θυμηθείτε ότι τα αποθεματικά των ταμείων τα έπαιρναν οι τράπεζες ΑΤΟΚΑ επί χρόνια, ηανεργεία που το 2010 εκτοξεύτηκε στο 25% και βάλε. Στο δε ταμείο σας ξεχάσατε τα δομημένα ομόλογα, όπου ο πρόεδρός σας πήγε και φυλακή. Αυτά για να ξέρουμε την αλήθεια. Καληνύχτα. L. M.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εσεις γράψατε πως: "οι έλληνες έχουν μνημη χρυσόψαρου!!!" Και μιλάτε για εμπάθεια μετά από μια τέτοια γενική ύβρη κατά όλων των ελλήνων;
Ρωτήσατε για το ΤΣΠΕΑΘ απάντησα συγκεκριμένα. Δεν σας άρεσε και το γυρίσατε στο... τσάμικο λέγοντας για όλα τα ταμεία. Αν σας απαντήσω θα αρχίσετε να λέτε γα το ποιος σκότωσε τον Λαμπράκη ή τον Καραϊσκάκη. Δεν έχει κανένα νόημα η συζήτηση μαζί σας. ΤΕΛΟΣ.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Πόσες φορές μπορείτε να πετάτε τη μπάλα στην εξέδρα; εκτός και αν αυτά που γράφω δεν μπορείτε να τα καταλάβετε. Δεν νομίζω ότι εγώ απεχθάνομαι τους συμπατριώτες μου αλλά αυτοί που μας κυβέρνησαν 40χρόνια και το 2010 μας τράβηξαν το χαλί. Πείτε μου αν αυτό το μήνα πήρατε επικουρική από το ΤΣΠΕΑΘ;δείτε ποιοί και πότε σας τα έφαγαν! Και βέβαια λυπάμαι γιαυτό γιατί άμα καίγεται το σπίτι του γείτονα σύντομα θα καεί και το δικό σου. Σας είπα ότι θα χρειαστούμε πολύ μελάνι γιά να γράψουμε τι μας έκαναν οι"εκλεκτοί" πολιτικοί μας. Και επειδή μου είπατε ότι δεν εκτιμώ τους συμπατριώτες μου παρακαλώ επειδή έχετε ένα έγκριτο site γράψτε πόσοι συμπατριώτες μας αυτοκτόνησαν από το 2010 και μετά. Σας ευχαριστώ πολύ. L. M.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
"Δυστυχώς οι Έλληνες έχουν μνήμη μικρότερη του χρυσόψαρου!"
Αυτά γράψατε. Σας φαίνονται επαινετικά για τους έλληνες; Όλα τα άλλα που λέτε είναι περιπτωσιολογία και γενικότητες. Τι να απαντήσω; Ότι έχετε δίκιο; Σε αρκετά ναι. Σε άλα όχι. Τσουβαλιάζετε 40 χρόνια χωρίς μέτρο. Και τι θέλετε να πείτε στο τέλος; Πως οι σημερινοί δεν φταίνε. Ή, φταίνε λίγο. Αν αυτό σας καλύπτει δικό σας πρόβλημα. Σας ευχαριστώ για την επικοινωνία μαζί μας...
ΥΓ Τα ισχυρά ταμεία των δημοσιογράφων τα γκρέμισε ο Προβόπουλος και το PSI του Βενιζέλου. Και τα εξαφάνισε εντελώς ο Τσίπρας, ο Κατρούγκαλος και ο Πετρόπουλος Αν αναζητάτε πρόσωπα για το δράμα αυτά είναι που χρεώνονται με την απερισκεψία τους την σημερινή κατάσταση στα ταμεία μας.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Βλέπω ότι στο σχόλιο μου δεν απαντάτε επί της ουσίας αλλά ο γνωστός ( τουλάχιστον γιά μένα) τρόπος η μπάλα στην εξέδρα. Και για το σχόλιο σας λοιπόν εδώ ζούσα και ζω, εδώ πλήρωνα τους φόρους μου, εδώ ψήφιζα, και πίστευα ότι η οικονομία μας ήταν βράχος όπως έλεγαν ( Σημίτης-Καραμανλής). Δεν θέλετε βέβαια να μπούμε σε λεπτομέρειες γιά το φαγοπότι που έγινε γιατί θα γράφουμε μέρες. L. M.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το σχόλιο σας αναδιδει μάλλον απέχθεια για τον λαό στον οποίο ζείτε και ανήκετε. Αυτό σας επισημάναμε. Δεν το καταλάβατε. Τι να κάνουμε;
Από την άλλη όπως είναι γνωστό οι έλληνες ψήφισαν δύο φορές τον Τσίπρα που υποσχέθηκε πως θα τα αλλάξει όλα. Δεν ξέρω πόσα βλέπετε εσείς να άλλαξε. Εγώ βλέπω αυτός πόσο άλλαξε. Αν δεν το βλέπετε τι να σας κάνω; Το ότι κάποιοι διοίκησαν άθλια δεν μπορεί να δικαιολογήσει την σημερινή άθλια κατάσταση. Και βέβαια δεν φταίνε οι έλληνες που ψήφισαν Τσίπρα γιατί κάποιοι διοίκησαν άθλια. Ούτε τώρα αν ψηφίσουν κάτι άλλο επειδή ο Τσίπρας διοικεί άθλια. Η μια αθλιότητα δεν αναιρεί την άλλη. Απλώς κάνει δύο αθλιότητες. Δεν διορθώνετε το ένα λάθος με ένα άλλο λάθος

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Δυστυχώς οι Έλληνες έχουν μνήμη μικρότερη του χρυσόψαρου! Ξέχασαν ότι επί 40 χρόνια κάποιοι γκρέμιζαν τη χώρα και μας έφεραν τα μνημόνια. Και γιά τους Νουδούδες να δουν στο you tube το αντιπρόεδρο τους ΑΔΩΝΙ που έλεγε " τώρα ξέρετε ποιοί μας έφεραν ως εδώ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και αν τους ξαναψηφίσεται θα είστε υπεύθυνοι". Και κάτι πιο χρήσιμο, από το 1996-2007 μπήκαν στη χώρα 500 δις ευρώ είτε ως πακέτα είτε ως δάνεια. Που πήγαν όλα αυτά; μήπως τα έφαγε ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν το ξέρουμε να τους πάμε ειδικό δικαστήριο; Έλληνες καληνύχτα! L. M.
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μ' αρέσει η αντίληψη που έχετε για τους έλληνες. Φαντάζομαι όταν ψήφιζαν ότι θέλατε εσείς είχαν μνήμη. Μάλλον την έχασαν μετά. Φαντάζομαι πως εσείς δεν ζείτε στην Ελλάδα και δεν ψηφίσατε ποτέ εδώ. Και φυσικά φαντάζομαι πως δεν είστε ένας από αυτούς που χλευάζετε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Μαρτίνης «έδωσε» Αβραμόπουλο, Λοβέρδο, Γεωργιάδη και Σαμαρά για το Ντυνάν.Αούσατε εσέις τίποτα στα '' αμερόπληπτα'' δελτία ειδήσεων περί αυτού ? ?
Επίσης ο κ.Μαρτίνης δηλώνει ότι, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έκανε το σύστημα άλωσης του Ερυθρού Σταυρού, ο Ανδρέας Λοβέρδος ΠΑΣΟΚ, έσκαψε το λάκκο του Ντυνάν και μας έριξε μέσα και ο Άδωνις Γεωργιάδης ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, μας σφράγισε πολύ καλά, ανέφερε.
Αν και χαρακτήρισε «τίποτα» το τίμημα των 115 εκατ. ευρώ για τη μεταβίβαση του νοσοκομείου, δεν μπόρεσε να εξηγήσει γιατί δεν συμμετείχαν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι...
Τι κάνει που λέει και η λαική παροιμία...νιάου...νιάου στα κεραμίδια ? ?
ΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ....ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ....
ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δ. ΜΠΑΣΑΝΤΗ
Έχετε δίκιο για τον Μαρτίνη. Αυτούς «έδωσε». Όμως στις δημοκρατίες «ένοχος ένοχο ου ποιεί» γιατί δεν ξέρουμε τα κίνητρα του. Επίσης στις δημοκρατίες ενοχή χωρίς αποδείξεις δεν υπάρχει. Δεν γνωρίζω τι αποδείξεις έχει ο Μαρτίνης.
Αλλά και έτσι να είναι όπως το λέτε εκείνο τον έρμο τον Καλογρίτσα με τα 90 εκτ ευρώ δάνειο για κάτι χωράφια στο Αγρίνιο γιατί τον ξεχνάτε; Ομολόγησε και αποσύρθηκε. Ή, μήπως κάνω λάθος; Και εκείνος ο καλός κ. Μαρινάκης με «τα λεφτά του και τον παρά του» και κανάλι πήρε και τον ΔΟΛ πήρε έστω και τα δύο άδεια κελύφη τώρα πια (το λέω μετά λόγου γνώσης γιατί έχω εργαστεί στα έντυπα του ΔΟΛ αρκετά χρόνια).
Βλέπετε κύριε μου η εξουσία τείνει να τους κάνει όλους να μοιάζουν στο τέλος. Ιδίως όταν αυτοί που την ασκούν είναι απροετοίμαστοι και αμετροεπείς. Και τέτοιους έχουν πολλούς και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ. Όσο για τα ΜΜΕ όσα έπαιξαν χοντρά παιχνίδια σήμερα είτε δεν υπάρχουν είτε φυτοζωούν. Να θυμηθώ τα μεγάλα συγκροτήματα Τύπου. Πάνε πια. Να θυμηθώ τα κανάλια. Έχασαν πολύ έδαφος. Βλέπετε εκτός από τους ΛΑΟΚΡΑΤΕΣ έχουν μνήμη και οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
Το ποιος θα κυβερνήσει στη συνέχεια δεν αφορά μόνο τα ΜΜΕ, αλλά και τον ελληνικό λαό. Και ιδίως αυτούς που κυβερνούν τώρα. Αυτούς βλέπουν και αποφασίζουν στο τέλος οι πολίτες. Ας ψηφίσουν λοιπόν όλοι ότι θέλουν. Και στις προηγούμενες εκλογές έτσι έκαναν. Δεν νομίζω πως ο ελληνικός λαός απαρτίζεται από παιδάκια που χρειάζονται παιδονόμους.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Εχουμε μνήμη αραγε ....
Ο σχολιαστής ‘’ δυστυχώς ‘’ μάλλον και αυτός δεν έχει καθόλου μνήμη, για να θυμηθεί το π΄σαρτυ σε βάρος της χώρας μας απο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ...
Απλά όλα τα κανάλια προβάλλουν τα αρνητικά – που ασφαλώς γίνονται – και αναπλάθουν τα κάθε είδους παπαγαλάκια και είναι φυσικό και ο κάθε πολίτης να ‘’ ενημερώνεται ‘’ απο αυτά και να έχουμε την αναπαραγωγή σχολίων σαν του φίλου μας με την υπογραφή ‘’ δυστυχώς’’.
Ενα μόνον θα θυμίσω στο φίλο/η ,αλλά κια στον κύριο Μπασαντή εδώ τον διαχειριστή του ΕΝ ΑΝΔΡΩ και είναι η κατάθεση του (διαγράφεται ένας άθλιος προσωπικός υπαινιγμός) κυρίου ΜΑΡΤΊΝΗ και όλα όσα κατέθεσε με στοιχεία, ονόματα για υπουργούς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ,που είναι άλλο ένα σκάνδαλο που κατέστρεψε την χώρα!
Είδατε κανένα κανάλι να παρουσιάζει τίποτα φίλτατοι ? ? ...άκρα του τάφου σιωπή, μην τυχόν και ακουστεί κάτι, για την ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που θέλει να μας ξανακυβερνήσει και να μας ξανασώσει...τι τραγικό αλήθεια για την ΕΛΛΆΔΑ , λόγω αδυναμίας του ΤΣΊΠΡΑ να ερχονται οι καταστροφείς της χώρας και να το παίζουν σωτήρες ! !
ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δ. ΜΠΑΣΑΝΤΗ
Λυπάμαι για την αθλιότητα του υπαινιγμού σας. Οι προσωπικοί νυπαινιγμοί δεν έχουν θέση στο σάιτ για κάνεναν. Αυτό δείχνει το ήθος σας κ. ΛΑΟΚΡΑΤΗ. Και μια παρατήρηση. Δεν έχω ταυτιστεί με κάνενα κόμμα. Έχω ασκήσει κριτική επώνυμα σε όλες τις κυβερνήσεις από όλες σχεδόν τις εφημερίδες της Αθήνας. Αυτός ήταν και είναι ρόλος του Τύπου, τον οποίο προφανώς δεν ξέρετε.
Μιας και είστε ΛΑΟΚΡΑΤΗΣ θα θυμάστε την ΛΑΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. Μήπως το όνομα σας παραπέμπει σε μια τέτοια ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ και αντίστοιχα ΜΜΕ;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ποιο ΠΑΣΟΚ και πράσινα άλογα δεν ψήφιζες ρε φίλε «Δυστυχώς»; Το ΠΑΣΟΚ και ο Αντρέας σε άλλες εποχές διαχειρίστηκαν τις δύο κολοτούμπες τους σταδιακά και με σωφροσύνη. Τους πήρε ένα-δύο χρόνια να αλλάξουν και κέρδισε και η Ελλάδα και μια καλύτερη οικονομικά συμφωνία για τις βάσεις και τα Μεσογειακά Προγράμματα στην ΕΟΚ. Εδώ ο Αλέξης αλάζει απόψεις κάυε μέρα. Εχει χάσει την μπάλα και το γήπεδο. Έχασε 40 δις «διαπραγμαεύομενος»… Έχασε τις τράπεζες και από 20 δις τις έδωσε μόνο 4 δις σε μια ανακεφαλαιοποίηση του «θανάτου» στα ξένα Funds. Έδωσε μειώσεις επικουρικών και κυρίων συντάξεων. Έδωσε αύξηση φόρων και ΕΝΦΙΑ. Έδωσε τις «παναγιάς τα μάτια» για να μείνει όπως λές κι εσύ απλώς στην εξουσία. Δεν ήταν «πρωθυπουργός με σημαίας ευκαιρίας», αλλά «πρωθυπουργός χωρίς σημαία» σε μια χώρα που δεν είχε σύνορα στη θάλασσα. Έτσι δεν έλεγε το παιδί; Και από το go back μαντάμ Μέρκελ (τα αγγλικά του λείπανε του αγράμματου) έφτασε στο ότι «την εκτιμήσε τώρα που την γνωρισε από κοντα». Έτσι είπε. Και μετά την παρακαλά να τον σωσει. Αυτόν. Όχι την χώρα του. Είναι και πατριώτης βλέπεις…

Περισσότερα