Αυγουστίνος Γαλιάσος: από το Λονδίνο στην Άνδρο…

Του Αυγουστίνου Γαλιάσου, DJ

Ο Αυγουστίνος Γαλιάσος: από το Λονδίνο στην Άνδρο με αγάπη...

(Το μήνυμα στο f/b μας ξάφνιασε. Ο ανδριώτης Αυγουστίνος Γαλιάσος. γνωστός DJ στο Λονδίνο, έστελνε φωτογραφίες από τα δύο μεγάλα πάρτι που έχει δώσει στο νησί μας. Και τα δύο με τεράστια επιτυχία. Το ένα στο Ναυτικό Όμιλο Άνδρου, Σάββατο βράδυ (12/8) και το άλλο στα Πίσω Γυάλια, Κυριακή (13/8). Του ζητήσαμε κι ένα μικρό κείμενο με την εμπειρία του. Κι ο Αυγουστίνος προθυμα έγραψε.Ήταν σίγουρα και τα δύο από τις πιο επιτυχημένες νεανικές εκδηλώσεις του εφετεινού καλοκαιριού στην Άνδρο - Εν Άνδρω). 

Ο Αυγουστίνος εν δράσει στην βραδιά του ΝΟΑ

Καλησπέρα Εν Άνδρω,

Έχοντας φύγει από ήταν Ελλάδα τα τελευταία 15 χρόνια και ζώντας μόνιμα στο Λονδίνο πάντα νοσταλγώ τις στιγμές που θα συναντήσω όλους τους φίλους μου τον Αύγουστο στο νησί μας!

Εκατοντάδες νέες και νέοι χορεύουν ασταμάτητα στο πάρτι του Αυγουστίνου στον Ναυτικό Όμιλο

Αυτός ήταν και ο λόγος έμπνευσης του «From London to Andros yacht club party». Ένα πάρτι το οποίο έφερε κοντά όλους τους νέους, αλλά και πιο μεγάλους που είχαν όρεξη για χορό! Πάνω από 800 φίλοι μαζεύτηκαν στον Όμιλο και μετά από πολλά χρόνια είδα και μποτιλιάρισμα στο Νειμποριιό! 

 Για όλες τις ηλικίες το πάρτι. Αλλά όπως βλέπουμε αυτοί που έδωσαν τα ρέστα τους ήταν οι νέοι στην πίστα του Ομίλου...

Τα τελευταία χρόνια έχω παρατηρήσει ότι δυστυχώς από την μεριά  της Χώρας δεν υπάρχουν και παρά πολλές επιλογές για να πιείς το ποτό σου πάνω στην θάλασσα, να ακούσεις μουσική και να μιλήσεις με τους φίλους σου. Αυτό δηλαδή που θεωρούμε δεδομένο σε αλλά νησιά!

Ο Αυγουστίνος Γαλιάσος με φίλους του στον ΝΟΑ

Ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου είναι ένα σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό στην Άνδρο μας για 60 χρόνια. Κι έχει και την πιο όμορφη θέα. Τι καλύτερο από το να είναι η επιλογή μας για ένα ξέφρενο πάρτι; Μία συγκέντρωση που θα δεις τους φίλους σου, που ίσως να μην μένουν Ελλάδα πια, αλλά πάντα έχεις μαζί τους ένα κοινό σημείο αναφοράς.. την Άνδρο μας!! 

Τα λέμε πάλι  την επόμενη χρόνια!

KAI ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΓΥΑΛΙΑ

Από το απομεσήμερο ξεκίνησε το πάρτι του Αυγουστίνου στα Γυάλια...

 

Εκατοντάδες νέοι χόρευαν, άκουγαν μουσική και συζητούσαν επί ώρες...

 

Μερικοί κολυμπούσαν και άλλοι είχαν φτάσει ,μέχρι εκεί με βάρκες. Χαμός...

Μέχρι αργά το βράδι κράτησε το πάρτι στα Πίσω Γυάλια...

Την επόμενη μέρα έκανα επίσης το καθιερωμένο beach party στα πίσω Γυάλια, το οποίο μάζεψε πάρα πολύ κόσμο.. Άρχισε στις 2 το μεσημέρι κι έκλεισα την μουσική στις 3 το πρωι!! Να πούμε ακόμα πως ποτέ ξανά τα Πίσω Γυάλια δεν είχανε τόσο κόσμο!

Σημείωση: Στέλνω μερικές φωτογραφίες από το Ναυτικό Όμιλο και από τα Πίσω Γυάλια. 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet