Έφυγε ο Τζίμης Πανούσης της Άνδρου

 

Ο Τζίμης Πανούσης το βράδυ της Ανάστασης του 2016 στην Μονή Παναχράντου (φωτ. Εν Άνδρω)/

Έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι του Σαββάτου ο Τζίμης Πανούσης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 64χρονος μουσικός υπέστη ανακοπή καρδιάς, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στον Ερυθρό Σταυρό, όπου παρά τις προσπάθειες ανάνηψης δεν κατάφερε να επανέλθει.

 

Πολύ συχνά ο "αιρετικός" Τζιιμάκος συζητούσε τα της ζωής με τον ορθόδοξο Γέροντα Ευδόκιμο όπως φαίνεται και στην φωτογραφία μας.

Στις αρχές του Δεκέμβρη ο 64χρονος μουσικός είχε καταρρεύσει στη σκηνή κατά τη διάρκεια εμφάνισής του. Τότε είχε καταφέρει να επιβιώσει. Ο Τζίμης είχε ένα γιό σε μεγάλη ηλικία και μια κόρη σε μικρή.

 

Με την αδελφότητα του μοναστηριού και την κόρη του στην Μονή Παναχράντου στις 3/5/2016, δεύτερη μέρα του Πάσχα.

Ο «Τζιμάκος» ήταν τραγουδοποιός, ηθοποιός και περφόμερ με σκληρή και εύστοχη σάτιρά. Είχε μεγάλη σχέση με την Άνδρο. Εδώ και χρόνια είχε σπίτι στις Μένητες. Κάθε καλοκαίρι και Πάσχα περνούσε τις διακοπές του στο νησί που το αγάπαγε ιδιαίτερα. Είχε στενές σχέσεις με την αδελφότητα της Μονής Παναχράντου και κάθε Πάσχα ήταν παρών εκεί στην Ανάσταση. Πολλές φορές βρεθήκαμε μαζί του εκεί και τα είπαμε. Είχε ιδιαίτερη σχέση με τον Γέροντα Ευδόκιμο  και ήταν στενός φίλος από το παρελθόν με τον πατέρα Αέτιο.

"΅ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet