Τριήμεροι αγώνες τριάθλου τον Ιούνιο στην Άνδρο!

 

(Ζητήσαμε και λάβαμε ειδικό φυλλάδιο, φωτογραφίες και ένα σημείωμα από την κ. Ιωάννα Σαραβάνου, άμισθη ειδική σύμβουλο του δημάρχου Άνδρου, από την παρουσίαση αγώνων τριάθλου που παρουσιάστηκαν την Κυριακή 26/1 στο ξενοδοχείο Περάκη παρουσία 50 περίπου εκπροσώπων του νησιού και οι οποίοι θα διοργανωθούν τον προσεχή Ιούνιο στην Άνδρο από αθλητική εταιρεία με σκοπό να καθιερωθεί ως θεσμός μια μεγάλη αθλητική γιορτή στην αρχή του καλοκαιριού που θα φέρει το νησί στο τουριστικό προσκήνιο – Εν Άνδρω).

Παρουσιάστηκαν την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Περάκη από την αθλητική εταιρεία Swimming Club A.E. οι τριήμεροι αγώνες τριάθλου που θα διοργανωθούν στην Άνδρο στα μέσα Ιουνίου 2020 (12-14 Ιουνίου) 2020 με πρωτοβουλία του Δήμου Άνδρου.

Πρόκειται για αθλητικούς αγώνες που θα χρηματοδοτηθούν εξ ολοκλήρου από χορηγούς και σκοπό έχουν να φέρουν στο νησί σε μια περίοδο που η τουριστική κίνηση δεν είναι σε άνοδο κόσμο και να κινήσουν το ενδιαφέρον για την Άνδρο.

Τα αγωνίσματα που ανακοινώθηκαν είναι ένα αγώνας δρόμου που θα γίνει για φιλανθρωπικούς λόγους (ότι χρήματα δώσουν οι χορηγοί και οι συμμετέχοντες θα πάνε στον φιλανθρωπικό σύλλογο Αποικίων), 3 κολυμβητικές αποστάσεις. Swim relays, 1-2 αποστάσεις τριάθλου και 2 αποστάσεις aquathlon.

Σκοπός της διοργάνωσης μια μεγάλη συνεργασία με τοπικούς φορείς, αθλητικές και άλλες εταιρείες μέσα σε ένα αθλητικό τριήμερο που θα φέρει αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό στην Άνδρο. Συνάμα παρακίνηση των παιδιών και των νέων για συμμετοχή στο αθλητισμό.

Κατά τη γνώμη των διοργανωτών η Άνδρος ως κοντινός προορισμός με τις φυσικές ομορφιές, την τακτική συγκοινωνία της και την διάθεση των φορέων της μπορούν να καθιερώσουν ένα τέτοιο αθλητικό γεγονός στην αρχή κάθε καλοκαιριού μετά το τέλος της σχολικής περιόδου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα παρουσίασε η ομάδα της διοργανώτριας εταιρείας. Στην παρουσίαση του γεγονότος. Από τις δημοτικές παρατάξεις παραβρέθηκαν: από την διοίκηση οι αντιδήμαρχοι κ. Δ. Τηνιακός, Α. Μακρή, Ν. Μουστάκας και από την αντιπολίτευση εκ μέρους της ομάδας Νέοι Ορίζοντες ο δημοτικός σύμβουλος Α. Αντώνογλου, που έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον. Δεν παραβρέθηκε αν και προσκλήθηκε εκπρόσωπος της ομάδας Άνδρος της Ζωής.

Από τους φορείς του νησιού παραβρέθηκαν επίσης ο Λιμενάρχης Άνδρου και ο υπολιμενάρχης Γαυρίου, ο διοικητής του πυροσβεστικού κλιμακίου Άνδρου, ο επικεφαλής του αστυνομικού σταθμού Γαυρίου, η πρόεδρος του τοπικού Μπατσίου, οι πρόεδροι του ΝΟΑ και ΝΟΚΑ . Ακόμα μέλη του χορευτικού Υδρούτσας, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΔΑ και εκπρόσωποι των εταιρειών ΜΑΣΟΥΤΗΣ, Α.Β. ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ , ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΊΟ KYKLADES TRAVEL και πολλοί άλλοι.

Όλοι εκδήλωσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αρκετοί έδειξαν διάθεση να μπουν στην οργανωτική επιτροπή που θα συγκροτηθεί το επόμενο διάστημα. Τον συντονισμό ανέλαβε η άμισθη ειδική σύμβουλος του δημάρχου Άνδρου Ιωάννα Σαραβάνου.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Βρε συνηγόρους που έχει ο Καπάκης!!!! Κουβέντα δεν αφήνουν να πέσει κάτω!!!! Αηδία πια κατάντησε για όοοοοολους εμάς τους πολλούς!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

καλα κυριε μπασαντη δεν ηταν εκεί ο καπάκης ....πως εγινε η εκδηλωση ...κοιμηθηκατε εσεις το βραδυ εκείνο..που σημειωσατε παλι την απουσία του ??
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Είχε προσκληθεί ο κ. Σ. Τσαούσης από την ομάδα Καπάκη, ο οποιός είχε αποδεχτεί την πρόσκληση γιατί η επιτροπή θα είναι - όπως μας εξήγησαν - διαπαραταξιακή ώστε να συμμετάσχουν όλοι. Ο κ. Αντώνογλου πήγε και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο κ. Τσαούσης αν και είχε πει ότι θα πάει δεν πήγε. Έτσι το διαπαραταξιακό πήγε στον χορό... του Φιλοπροόδου!
Αυτά γιατί εμείς απλώς γράφαμε τα του Συμβουλίου για να τα διαβάσουν αυτοί οι χιλιάδες που μας διαβάζουν. Κι εσείς φυσικά που μας ειρωνεύεστε. Αν και προφανώς ειρωνεύεστε τον εθελοντισμό, την συνέπεια, την αφιλοκερδή παρουσία και εργατικότητα μας για την πληροφόρηση της Άνδρου. Κάτι που βλέπουν όλοι και καταλαβαίνουν.
Αυτά γιατί πηγαίνατε γυρεύοντας να αναφερθούμε σε πρόσωπα. Κάτι που αποφύγαμε στο κείμενο επισημαίνοντας απλώς την πολιτική απουσία της ομάδας των διαμαρτυρομένων...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro