Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και πολλές συμμετοχές οι αγώνες τριάθλου στην Άνδρο. Λόγω καιρού περικόπηκε το θαλάσσιο πρόγραμμα της Κυριακής...

Ποδηλασία στο Γαύριο - Κυριακή

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Andros Experience 2022, ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός πραγματοποιήθηκε στο νησί της Άνδρου. Ήταν μια συνδιοργάνωση του Δήμου Ανδρου ,της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του κολυμβητικού συλλόγου Επιλέκτων. Πρέπει να σημειώσουμε πως οι προετοιμασίες ξεκίνησαν εφέτος εγκαίρως ώστε να υποδεχτεί το νησί τους εκατοντάδες αθλητές και επισκέπτες ώστε να γίνουν όλα σωστά. Όμως ο Καιρός που από το Σάββατο άρχισε να φρεσκάρει δυσκόλεψαν την Κυριακή τους αγώνες.

Κολύμβηση στο Κυπρί - Σάββατο

Την Κυριακή, δυστυχώς λόγω των καιρικών συνθηκών (πολύ ισχυρός άνεμος) δεν έγιναν τα αγωνίσματα κολύμβησης) και οι αθλητές περιορίστηκαν μόνο στο τρέξιμο και στην ποδηλασία. Έτσι έγιναν τα αγωνίσματα Sprint άκουαθλο, 5.000m τρέξιμο, Sprint τρίαθλο, 20.000m ποδηλασία, 5.000m τρέξιμο. Olympic τρίαθλο: 40.000m ποδηλασία, 10.000m τρέξιμο.

Κολύμβηση στο Μπατσί - Σάββατο

Μετά το τέλος των αγώνων έγιναν στο Γαύριο οι απονομές των μεταλλίων. Παρά τον δύσκολο καιρό να σημειώσουμε πως οι αγώνες έγιναν, έστω και με περικοπή της κολύμβησης το Σάββατο. Και 600 περίπου αθλητές και συνοδοί ήρθαν στο νησί για να συμμετάσχουν και να τους παρακολουθήσουν. Η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι ένα μεγάλο και απαιτητικό γεγονός. Για το λόγο αυτό χρειάστηκαν την Κυριακή το πρωί, που είναι και η πιο δύσκολη μέρα να κλείσει μεγάλο κομμάτι δρόμου του κεντρικού οδικού δικτύου. Κινητοποιήθηκαν στην όλη προσπάθεια 100 περίπου εθελοντές, που συνεισέφεραν στη διάρκεια του τριημέρου.

Και αναμνηστικό μετάλλιο στις διοργανώτριες της Άνδρου

Η επιτροπή διοργάνωσης αποτελείτο από την Ιωάννα Σαραβάνου, υπέυθυνη αθλητισμού του Δήμου, την Σοφία Τουντασάκη, υπεύθυνη της κοινωφελούς εταιρείας του Δήμου, την Έλενα Κουκίδου, την Μαριγγέλα Γρηγορίου, την Ελένη Αθανασίου και την Αθηνά Χαλά, οι οποίες σε καθημερινή βάση φρόντιζαν όλες τις λεπτομέρειες των αγώνων.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet