ΜΕ ΝΕΑ ΟΡΜΗ Ο ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ. ΣΤΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

Ο νέος απαστράπτων πυλώνας φωτισμού στο υπό πλήρη ανακαίνιση Στάδιο της Άνδρου.

(Με ιδιαίτερη χαρά λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση από τον παλαιό συνάδελφο Νίκο Νικόπουλο που ανέλαβε πρόσφατα μέλος στο ΔΣ του ιστορικού αθλητικού σωματείου "Ανδριακού Ομίλου Φιλάθλων". Συνάμα ανέλαβε και την ευθύνη της εγγραφής νέων παιδιών που θέλουν να ξεκινήσουν ή να συνεχίσουν αθλητισμό στην Άνδρο στο εντελώς ανακαινισμένο εκ βάθρων στάδιο του νησιού, το οποίο θα είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

Εγγραφές παιδιών στον ΑΝΔΡΙΑΚΟ Ο.Φ.

Δίπλα-δίπλα οι δύο πυλώνες του σταδίου, ο νέος και ο παλαιός. Πλήρης ο πρώτος και ξυλάρμενος ο δεύτερος. Ότι απέμεινε από την περίοδο της προηγούμενης ξυλάρμενης δημαρχίας.

Ο ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ. ενημερώνει τους γονείς ότι από την 1η μέχρι και την 31η Ιουλίου 2022 μπορούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στα τμήματα υποδομής των ποδοσφαιρικών τμημάτων του ιστορικού συλλόγου. Γίνονται δεκτά τα παιδιά που έχουν γεννηθεί μέχρι το 2016 και όχι μεταγενέστερα. Το ποσό εγγραφής ανέρχεται σε 10 ευρώ και οι γονείς μπορούν να επικοινωνήσουν με τα παρακάτω μέλη του Δ.Σ.

Κόρθι: Αντώνης Κρούσης (6972003277)

Μπατσί: Νίκος Ψαρρός (6944411805)

Χώρα: Νίκος Νικόπουλος (6945931161)

Και ο επόμενος νέος και απαστράπτων νέος πυλώνας. Δίπλα ο παλαιός ξυλάρμενος που τον κατέβασαν. Οι τρεις από τους τέσσερις πυλώνες αποσυντέθηκαν στα χέρια της προηγούμενης υπευθύνου αθλητισμού Α. Τσατσομήρου, η οποία δήλωσε ψευδώς: "τους συντηρούσαμε, τους συντηρούσαμε...","αλλά οι πυλώνες διαλύθηκαν" προσέθεσε ειρωνικά ο πρόεδρος του ΔΣ Άνδρου Λευτέρης Μπάλλας. 

Η νέα αγωνιστική περίοδος σηματοδοτείται από την πλήρη ανακατασκευή του Δημοτικού Σταδίου Χώρας Άνδρου, το οποίο θα αποτελέσει πόλο έλξης για όλα τα παιδιά, καθώς θα τους δίνεται η δυνατότητα να προπονηθούν κάτω από άριστες συνθήκες και να χαρούν το ποδόσφαιρο υπό την καθοδήγηση του διπλωματούχου προπονητή Κυρίου Δήμου Μαγουλά.

Στο Δημοτικό Στάδιο τα έργα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς οι νέοι πυλώνες φωτισμού ήδη τοποθετήθηκαν, ο παλαιός χλοοτάπητας έχει ξηλωθεί και γίνονται οι απαραίτητες εργασίες για την τοποθέτηση νέου φυσικού και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχει ανακατασκευαστεί και το ταρτάν.