ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

 

(Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκαν τον μήνα Ιούνιο - που δεν είναι μήνας υψηλής σεζόν - οι αγώνες τριάθλου Άνδρου που συνδιοργανώνει ο Δήμος, η Περιφέρεια και οι Επίλεκτοι, συνεισφέροντας στις καλοκαιρινές δράσεις του νησιού και στην κινητικότητα των επισκεπτών της Άνδρου. Οι κυρίες της οργανωτικής επιτροπής συνεισέφεραν αποφασιστικά στην επιτυχία του αθλητικό-κοινωνικού γεγονότος. Και οι συμμετοχές κατέγραψαν αυτή την επιτυχία μαζί με τα αθλητικά δρώμενα. Το δελτίο τύπου με τον απολογισμό και τα ευχαριστήρια σε όσους επώνυμα προσέφεραν στους αγώνες, αλλά και στους δεκάδες εθελοντές σήμερα είναι η καλύτερη στιγμή για όλους, που συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή... - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

Δελτίο Τύπου

Την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 ολοκληρώθηκε στην περιοχή της Υδρούσας το διήμερο τριαθλητικό event Andros Experience, υπό την αιγίδα του Δήμου Άνδρου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σε συνδιοργάνωση με τον Κολυμβητικό Σύλλογο Επιλέκτων Swimming Club.gr και με την ευγενική υποστήριξη του Ανδριακού Ομίλου Φιλάθλων.

Το πρόγραμμα αναλυτικά περιείχε:

  • Το Σάββατο 18/06 στο Μπατσί: κολυμβητικούς αγώνες 750μ., 1.500μ., και 3.500μ. ανδρών & γυναικών, παιδικό κολυμβητικό αγώνα 100μ. και αγώνα δρόμου, τα έσοδα του οποίου προσφέρθηκαν στον φιλανθρωπικό σύλλογο Αποικίων Άνδρου. 
  • Την Κυριακή 19/06 στο Γαύριο: Sprint Aquathlon, Olympic Triathlon και Sprint Triathlon. Ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες, που όχι μόνο έδειξαν κατανόηση και ανέβαλαν τις μετακινήσεις τους κατά τη διάρκεια του αγώνα τριάθλου, όταν χρειάστηκε να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, αλλά συμμετείχαν και ως εθελοντές αψηφώντας τις πάρα πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες που προκάλεσαν οι μεγάλης έντασης άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή! Με αυτόν τον τρόπο πρόσφεραν σημαντική βοήθεια στη διεξαγωγή του αγώνα και διασφάλισαν την ομαλή και ασφαλή για τους αθλητές ολοκλήρωση των διαδρομών τους. Ευχαριστούμε επίσης, όλους εκείνους τους επαγγελματίες, που με τον τρόπο του ο καθένας συνέβαλε σημαντικά στη διαμόρφωση κατάλληλων συνθηκών φιλοξενίας των αθλητών και συνοδών τους στον τόπο.

Πιο συγκεκριμένα: τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Γυναικών Υδρούσας, το ζαχαροπλαστείο «Ανθός Γαυρίου», την ταβέρνα «Σταμάτης», το εστιατόριο « Ό,τι Καλό», το Corner Cafè, την πιτσαρία «Ροδιά», το εστιατόριο «Belitsa», την πιτσαρία «Francesco», το εστιατόριο «Καραβοστάσι», το εστιατόριο «Κονάκι», το ψητοπωλείο «Νόστιμον Εστί», το ψητοπωλείο «Τα σουβλάκια του Γαυρίου», το cafè "Ευτυχία", το beach bar "Kampos Vitali", το ζαχαροπλαστείο "Κρίνος", την ταβέρνα "Το στέκι του Ανδρέα", τον κύριο Ιωάννη Μηνόπετρο  (Clean Andros) και τον κύριο Νικόλαο Βρεττό (ΑΒ Food Market).

Επίσης, ευχαριστούμε τους κυρίους Γεώργιο Φράγκο, Γεώργιο Μαμάη και Γεώργιο Κυταριώλο, για την προσφορά των σκαφών τους κατά τη διάρκεια των κολυμβητικών δρώμενων και το ΚΤΕΛ Άνδρου για τις μεταφορές των αθλητών από και προς τα σημεία εκκίνησης.

Τέλος, ευχαριστούμε την Αστυνομία, το Λιμενικό, την Πυροσβεστική, το Σ.Ε.Δ.Α., το ΕΚΑΒ και τον Κυνηγετικό Σύλλογο Άνδρου, τόσο για την παρουσία και τη βοήθειά τους στην εξέλιξη της διαδικασίας, όσο και για την άψογη συνεργασία και αρωγή στην προσπάθειά μας για ένα όσο το δυνατό πιο άρτιο αποτέλεσμα.

Δίνουμε ραντεβού τον επόμενο Ιούνιο, όλοι εμείς που ζήσαμε τη χαρά ακόμα μίας μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης, λίγο πιο πλούσιοι σε πολιτισμό, αθλητικό πνεύμα και ευγενή άμιλλα.

Εκ μέρους της Επιτροπής Διοργάνωσης

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet