ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ: ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ Ο ΡΑΦΑΗΛ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΤΙΒΟΥ Κ-16

Στη δεύτερη θέση του βάθρου ο νεαρός Ραφαήλ του Ανδριακού 

(Μέλος της διοίκησης του Ανδριακού Ο.Φ. μάς τηλεφώνησε και επισήμανε την διάκριση νεαρού αθλητή του συλλόγου που πήρε το ασημένιο μετάλλιο στους πανελλήνιους αγώνες στίβου και ζήτησε να ανεβάσουμε την δημοσίευση τους από την ιστοσελίδα του συλλόγου. Τον ευχαριστούμε και δημοσιεύουμε την ανακοίνωση - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

Εξαιρετική ήταν η πρώτη συμμετοχή των αδελφών Ραφαήλ και Αγάπης Τσορτανιδου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κ16 στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά το Σάββατο 2 Ιουλίου. Με ατομικό ρεκόρ και επίδοση 1.60 ο Ραφαήλ κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο. Η Αγάπη προκρίθηκε στον τελικό των 150μ με χρόνο 20.40″ έχοντας την 10η επίδοση μεταξύ των 16 αθλητριών του τελικού.

Αγωνίστηκε το απόγευμα με ενοχλήσεις στο ισχίο που την εμπόδισαν να αποδώσει και με χρόνο 20.65″ κατέλαβε την 16η. θέση στο αγώνισμα. Ανάλογες επιτυχίες είχαμε και πριν δύο χρόνια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κ16 με την 1η θέση της Ευθαλίας Παπαδοπούλου στα σύνθετα και την 6η θέση της Μαρίας Τσορτανίδου στα 3.000μ, γεγονός που καταδεικνύει την μεθοδική δουλειά που γίνεται στο τμήμα στίβου. 

Το τμήμα στίβου του Ανδριακού, με την αμέριστη στήριξη της διοίκησης και την επικείμενη ανακατασκευή του Δημοτικού σταδίου, προσδοκά τις επόμενες χρονιές  ανάλογες  διακρίσεις. Άλλωστε υπάρχει αρκετή μάγια και πολύ όρεξη για δουλειά ώστε ο στίβος να πρωταγωνιστήσει ξανά  βγάζοντας πολλούς και καλούς αθλητές και αθλήτριες