Δεύτερη στο παγκόσμιο των optimist η Σύλια Κανέλλου-Κικκινάκη του ΝΟΑ

Απομεσήμερο Πέμπτης 7/7 και φτάνουν δύο εντυπωσιακές ιστιοπλοϊκές φωτογραφίες στο Viber από τον Θανάση Κανέλλο, της εθνοφυλακής Άνδρου. Μαζί και ένα σημείωμα. Ακολούθησε ένα τηλεφώνημα όπου ο ευτυχισμένος πατέρας εξηγεί πως η μικρή πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου Σύλια Κανέλλου- Κοκκινάκη στην κατηγορία Optimist στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που έγινε στο Bodrum της Τουρκίας - και τέλειωσε προχτές - ήρθε δεύτερη στην κατηγορία των optimist.

«Κάτι» που μας τονίζει «δεν έχει ξαναγίνει για την Ελλάδα»! Και συμπληρώνει: «η Ελλάδα ήρθε τρίτη συνολικά στους αγώνες».

Μιλήσαμε αρκετή ώρα με τον χαρούμενο πατέρα ο οποίος μάς είπε πως η επιτυχία της κόρης του δείχνει και το πόσο καλή δουλειά κάνει ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου. Του ευχηθήκαμε τα καλύτερα. 

Την Σύλια Κανέλλου-Κοκκινάκη την παρουσιάσαμε στις βραβεύσεις που έκανε ο Δήμος Άνδρου εφέτος της Θεοσκεπάστου όταν ξεχώρισε με την πρόκριση της στην εθνική ομάδα. Κανείς όμως δεν περίμενε πως η μικρή αθλήτρια μέσα σε τρεις μήνες θα ανέβαινε στη δεύτερη θέση του βάθρου των νικητών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Είναι προφανές πως πρόκειται για μεγάλο ταλέντο και οι προπονητές της στο ΝΟΑ όπως μας έχουν πει προσβλέπουν σε αυτή και πως με σκληρή δουλειά η Σύλια θα επιτύχει κι άλλες σημαντικές νίκες.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"