Χάθηκε… παγκάκι! Ανταλλάσσονται ανακοινώσεις και... υπαινιγμοί!!!

Το επίμαχο παγκάκι όπως εικονίζεται την τελευταία φορά που το είδαν οι περίοικοι και για το οποίο έβγαλε ανακοίνωση με υπαινιγμούς ο Γ. Καπάκης. Την φωτογραφία έστειλε ο Γ. Μουστάκας.

(Λάβαμε απάντηση του πρώην προέδρου Απροβάτου Γ.Μουστάκα στον δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας Γ. Καπάκη για ένα χαμένο παγκάκι. Ποιος πήρε το παγκάκι; Ποιος ρώτησε για το παγκάκι; Ποιοι υπαινίσσονται τι για το παγκάκι σε ανακοίνωση που έβγαλαν... για το παγκάκι; "Πολιτικο-αστυνομικό θρίλερ"... στο Απροβάτου! Αλλά με λάθος ημερομηνία. Δημοσιεύουμε τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις που έστειλε στο Εν Άνδρω ο πρώην πρόεδρος Γ. Μουστάκας διαμαρτυρόμενος προς τον Γ. Καπάκη για τους αστήρικτους υπαινιγμούς του – Εν Άνδρω).

Κύριε Μπασαντή, 

θα ήθελα να δημοσιευθεί το παρακάτω κείμενο ως απάντηση της ανάρτησης της "Άνδρος της ζωής μας" όπου και διαχειριστής είναι ο κ.Καπακης γιατί στην συγκεκριμένη ημερομηνία που αναφέρεται ο κ.Καπακης δεν ήμουν πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Απροβατου.

(α) ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΠΑΚΗ

Κύριε Καπακη,

πολύ σωστά σας είπαν - αν και περνάτε καθημερινά από εκεί όπου και διαμένετε - ότι εξαφανίστηκε/κλάπηκε το παγκάκι έξω από το κοινοτικό γραφείο.
Η αλήθεια όμως είναι ότι αυτό υπήρχε μέχρι και την Κυριακή 1/9/2019 αργά το απόγευμα όπου οι γείτονες σας το είδαν και κατά την επιστροφή στα σπίτια τους είχε εξαφανιστεί!!!
Θα μπορούσατε και εσείς να τους είχατε ρωτήσει πριν βγάλετε οποιαδήποτε ανακοίνωση άλλωστε όλοι είναι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση!!
Ευελπιστούμε στην άμεση αντικατάσταση του από την νέα δημοτική αρχή!
Με εκτίμηση,
Γιάννης Μουστάκας
Πρώην Πρόεδρος Απροβάτου

(β) Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΠΑΚΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΑΓΚΑΚΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΒΑΤΟΥ!!!!

Συμβαίνουν και αυτά.... Το παγκάκι στον προαύλιο χώρο της Τοπικής Κοινότητας Απροβάτου, μπροστά από το Ηρώο Πεσόντων, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία δεν υπάρχει πια. Όπως μας λένε εξαφανίστηκε το προηγούμενο βράδυ, δηλαδή λίγες ώρες πριν αναλάβει ο νέος πρόεδρος του Απροβάτου Δημήτρης Σταμάτης. Μέχρι τώρα ξέραμε ότι εξαφανίζονταν τα ΑΣΗΜΙΚΑ, αλλά για τα ΠΑΓΚΑΚΙΑ πρώτη φορά το ακούμε.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΙΜΠΑΣ

This comment was minimized by the moderator on the site

Κυριακή 1/9, 8:30 καλεσμένοι στο σπίτι μου πέρασαν και είδαν το παγκάκι ! Στις 12:00 τα μεσάνυχτα που έφυγαν οι άνθρωποι το παγκάκι δεν υπήρχε!

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΠΙΠΕΔΟ Ο ΚΑΠΑΚΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

καιρός είναι για τον ...πάγκο να πάει ι ο κύριος Καπάκης...δεν τραβάει ο ίδιος και η ομάδα του γενικότερα και καιρός ίναι για τον πάγκο...
αφού βρέθηκε το παγκάκι...που τόσο πολύ τον ένοιαζε...εεεε...ας το χρησιμοποιήσει για ίδιαν χρήση...
είναι το μόνο καλό που μπορεί να προσφέρει στον τόπο μας...
δεν κάνει πλέον ο άνθρωπος ..ούτε για ..αλλαγή,,,μόνον για το πάγκο-παγκάκι....

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΥΓΕ!!!! ΕΞΕΧΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΣΚΟΥΝ ΕΞΕΧΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ!!!!

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΞΙΖΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΑΝΔΡΙΩΤΩΝ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Κι εγώ που ανησύχησα ότι κάτι συνέβη σε κείνα τα περίτεχνα παγκάκια-θυμόσαστε τα μαντεμένια και τα μαρμάρινα- που είχαν αγοραστεί τις τελευταίες μέρες της διοίκησης Γλυνού......................
ΟΥΦ ηρέμησα, γιατί μας είχαν κοστίσει κι ένα σκασμό λεφτά!