Το δάκρυ του καπετάνιου...

(Το τελευταίο δρομολόγιο έχει ολοκληρωθεί για τον καπετάν Τάσο Τρέσσο μετά από 15 χρόνια στη Ραφήνα, τα 9 με το Superferry. Ο κεντρικός λιμενάρχης Ραφήνας - όπως αναφέρει και το δελτίο τύπου - αναγνωρίζοντας την πολυετή προσφορά του θαλασσόλυκου της ελληνικής ακτοπλοΐας και την άψογη συνεργασία μαζί του του απονέμει τιμητική πλακέτα. Παραλαμβάνοντας την ο καπετάν Τάσος βουρκώνει... Μια ζωή στα λιμάνια και στα πλοία και τι ποιο ωραίο να αναγνωρίζουν την προσφορά του αυτοί με τους οποίους συνεργάστηκε. Από αυτή την άποψη ήταν ευλογημένος γιατί αρκετοί πριν από αυτόν παλιοί θαλασσόλυκοι αποχώρησαν χωρίς κάποια αναφορά - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

Με αφορμή την αποχώρηση από την ενεργό δράση του Πλοιάρχου Ε.Ν. ΤΡΕΣΣΟΥ Αναστάσιου την 11-06-2020 πραγματοποιήθηκε σεμνή τελετή κατά τον κατάπλου του Ε/Γ-Ο/Γ SUPER FERRY II στο Λιμάνι Ραφήνας. Απονεμήθηκε στον Πλοίαρχο Ε.Ν. τιμητική πλακέτα (θυρεός Λιμεναρχείου Ραφήνας) από τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ραφήνας Πλοίαρχο Λ.Σ. ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟ Δημήτριο, ως ελάχιστη αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς του στην ακτοπλοΐα και της συνεργασίας του με την Υπηρεσία μας.

Επίσης στην τελετή παραβρέθηκαν ο Υπολιμενάρχης Ραφήνας Πλωτάρχης Λ.Σ. ΓΕΡΑΚΑΚΗΣ Στέφανος, ο Διοικητής Λιμενικής Αστυνομίας Ραφήνας Πλωτάρχης Λ.Σ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος, Προσωπικό Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Ραφήνας ΧΡΥΣΟΦΩΤΗΣ Σπυρίδων και η Διευθύνουσα Σύμβουλος Οργανισμού Λιμένα Ραφήνας ΓΚΙΚΑΚΗ Δέσποινα.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Oλοι τον τιμησαν εκτος απο την εταιρια στην οποιοα δουλευε τα τελευταια 10 χρονια...