Επιτέλους: το πρώτο μεγάλο κύμα επισκεπτών την Πρωτομαγιά

 

Επιτέλους η Άνδρος είναι έτοιμη να υποδεχτεί το πρώτο κύμα των επισκεπτών της άνοιξης. Μετά τον άσχημο καιρό του Πάσχα έρχεται μια λαμπερή και ζεστή πρωτομαγιά που θα φέρει το τριήμερο πλήθος φίλους και επισκέπτες στο νησί. Τα πλοία της Πέμπτης 30 Απριλίου 2015 είναι όλα γεμάτα και δεν υπάρχουν ούτε ατομικά εισιτήρια. Στην Ραφήνα γίνεται μάχη για ένα εισιτήριο. Να λοιπόν και το καλό νέο που έρχεται μαζί με τις πρώτες πραγματικές ανοιξιάτικες μέρες.

Την Παρασκευή ημέρα της πρωτομαγιάς λόγω της καθιερωμένης απεργίας των ναυτικών τα πλοία δεν θα ταξιδέυψουν. Έτσι οι επισκέπτες και οι ανδριώτες της Αθήνας εκμεταλευόμενοι τον καλό καιρό σπεύδουν να απολαύσουν από την Πέμπτη την ομορφιά του νησιού και του Αιγαίου. Είναι μια ευκαιρία και για τους επαγγελματίες του νησιού να ισοφαρίσουν κάπως τις απώλειες του Πάσχα και ταυτόχρονα με την σωστή παρουσία τους να προετοιμάσουν τις επιχειρήσεις τους και τους επισκέπτες τους και για ένα καλό καλοκαίρι. 

Για τους τολμηρούς που θα θελήσουν να επιχειρήσουν την πρώτη τους βουτιά στην θάλασσα τους ενημερώνουμε ότι οι οργανωμένες παραλίες δεν έχουν ανοίξει ακόμα. Και μια συμβουλή: φροντίστε από τώρα τα εισιτήρια της επιστροφής σας την Κυριακή. Υπάρχουν τα δρομολόγια της επιστροφής, αλλά και τα τρία καράβια θα κάνουν και έκτακτα τοπικά δρομολόγια επιστροφής.

Καλά να περάσουμε...

"εν Άνδρω"