Ανακοινώσεις Πυροσβεστικής και Λιμεναρχείου Άνδρου ενόψει καλοκαιριού

Η πυροσβεστική Άνδρου με μια πολύ αναλυτική ανακοίνωση της ζητά από τους πολίτες να είναι προσεκτικοί και αν χρειαστεί να βάλουν φωτιά σε ξερόχορτα κατά τους μήνες που υπάρχει απαγόρευση θα πρέπει (α) να ειδοποιήσουν με αίτηση τους το πυροσβεστικό σώμα, (β) να πάρουν μαζί με την πυροσβεστική όλα τα μέτρα προστασίας που θα τους επιδειχτούν, (γ) να γίνει η καύση σε συγκεκριμένη ώρα και μέρα.

 

Αν δεν λάβουν υπόψη τις οδηγίες που εξέδωσε τότε θα θεωρηθεί πως παραβαίνουν τον νόμο και θα έχουν ανάλογες συνέπειες. Για μια ακόμα φορά το κλιμάκιο της πυροσβεστικής Άνδρου προειδοποιεί εγκάιρως για να μην έχουμε προβλήματα πυρκαγιάς κατά τους δύσκολους καλοκαιρινούς μήνες. Προσοχή, λοιπόν.

 

Το λιμαναρχείο Άνδρου στα πλαίσια των δραστηριότητων του και των ευθυνών του διενεργεί καθαρισμόμ του λιμανιού της Χώρας ενόψει καλοκαιριού και καλεί όλους τους ιδιοκτήτες σκαφών, αλλά και τους εκτελούντες εργασία να μαζέψουν τυχόν εργαλεία ή άλλα αντικείμενα που έχουν εκεί. Εγκαίρως και σωστά προειδοποιεί ώστε το λιμάνι να καθαριστεί και να προετοιμαστεί για το καλοκαίρι.