Μια πανελλήνια αποκλειστικότητα του «εν Άνδρω»…

Μια απροσδόκητη και μεγάλη πανελλήνια επιτυχία είχε στις 27/8 το απόγευμα το «εν Άνδρω» όταν έγραψε πρώτο την αποκλειστική είδηση για τα βαφτίσια της κόρης της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου που έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης στις 12.30 στο μοναστήρι της Παναχράντου. Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση έσπασαν τα τηλέφωνα της Μονής Παναχράντου από δεκάδες ΜΜΕ που ρωτούσαν πληροφορίες για την δημοσίευση του «εν Άνδρω» πως τα από πολλού αναμενόμενα βαφτίσια

Όπως μάθαμε τηλεοπτικά κανάλια, εφημερίδες, ραδιόφωνα, έπαιρναν τηλέφωνο και ρωτούσαν συνέχεια:

-        Είναι αλήθεια αυτό που διαβάσαμε σήμερα στο site «εν Άνδρω» πως έγιναν στο μοναστήρι τα βαφτίσια της κόρης της Ελένης Μενεγάκη;

Όμως οι απαντήσεις δεν τους ικανοποιούσαν καθώς ήταν στερεότυπες:

-       -- «Πρόκειται για ιδιωτικά δεδομένα και δεν έχουμε να πούμε τίποτα. Ρωτήστε την κ. Μενεγάκη»…

Ώσπου κάποια στιγμή θύμωσε ο Ευδόκιμος λέγοντας:

 -- «Τι να σας πούμε; Έγινε μια βάφτιση στο μοναστήρι. Η πρώτη ήταν ή η τελευταία;»

Μετά από αυτό οι κλήσεις πολλαπλασιάστηκαν. Ώσπου οι μοναχοί κατέβασαν το τηλέφωνο. Ήταν αδύνατον να αντέξουν τέτοια πίεση. Κι αυτό γιατί το ενδιαφέρον για την Ελένη Μενεγάκη, που είναι μια από τις πιο γνωστές προσωπικότητες της show business, είναι μεγάλο.

Τώρα πως πετύχαμε εμείς την είδηση που έψαχναν όλα τα παρασκήνια των καλλιτεχνικών στηλών των ελληνικών ΜΜΕ; Πολύ απλό την βρήκαμε στο δρόμο. Κυριολεκτικά. Είχαμε βγει βόλτα με τον δημοσιογράφο της Νέας Υόρκης Αλέξανδρο Στεφανόπουλο για να του δείξουμε την Άνδρο. Ο Α. Στεφανόπουλος φιλοξενείται αυτές τις μέρες στην Μονή Παναχράντου.

Λίγο μετά τις 16.00 φτάσαμε στο μοναστήρι για να τον αφήσουμε και να συνεχίσουμε. Και …πέσαμε πάνω στο γεγονός! Μας έκανε εντύπωση η μυστικότητα και το απόρρητο του πράγματος. Διασκεδάσαμε στη σκέψη πως τόσοι άλλοι έψαχναν αυτό πάνω στο οποίο …σκοντάψαμε! Και φτάνοντας στο σπίτι, μετά λίγη ώρα, αποφασίσαμε να αναρτήσουμε την πληροφορία για να δούμε την απήχηση που θα είχε σε ένα site σαν το δικό μας, που δεν ασχολείται με αντίστοιχα θέματα.

Μέσα σε τρεις ώρες είχαν διαβάσει την είδηση στο site μας πάνω από 2.000 αναγνώστες! Αφήστε πόσες δεκάδες χιλιάδες θα το είχαν διαβάσει από τις αναμεταδόσεις που «σάρωναν» το διαδίκτυο και τα άλλα ΜΜΕ. Εντυπωσιακό!

Συμπέρασμα: Οι παρακαλλιτεχνικές ειδήσεις διαβάζονται περισσότερο από τις καλλιτεχνικές! Με τον ρυθμό που συνεχίζει να «τρέχει» η είδηση μπορεί να την διαβάσουν στο «εν Άνδρω» κι άλλες χιλιάδες αναγνώστες. Και βεβαίως δεκάδες χιλιάδες ακόμα στις αναδημοσιεύσεις που συνεχίζουν σε όλα σχεδόν τα ελληνικά ΜΜΕ!

Αυτή είναι η «μικρή» ιστορία μιας «μεγάλης» επιτυχίας! Τίποτα λιγότερο. Τίποτα περισσότερο.

«εν Άνδρω»