Δελτίο Τύπου: H αμερικανική πρεσβεία στην Άνδρο

 

Είναι γνωστό πως πολλοί είναι ανδριώτες και μάλιστα οι Κορθιανοί που έχουν επιστρέψει από τις ΗΠΑ όπου εργάστηκαν για ένα διάστημα στη ζωή τους. Για να του ενημερώσει και να τους βοηθήσει να υποβάλλουν τα χαρτιά τους, όσοι δικαιούνται, υπάλληλος του γραφείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας επισκέπτεται την Άνδρο την Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου.

Στο Δημαρχείο Κορθίου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι ο υπάλληλος της Πρεσβείας θα ενημερώσει όσους ενδιαφέρονται για συνταξιοδοτικά θέματα, καθώς και για τον τρόπο που μπορεί κάποιος να υποβάλλει ηλεκτρονικά αίτηση για χορήγηση σύνταξης.

 

Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Αμερικανική Πρεσβεία αναφέρονται τα εξής:

Το Γραφείο των Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας, σκοπεύει να επισκεφθεί το νησί της Άνδρου την 3η Σεπτεμβρίου 2015. Ο βασικός σκοπός της επισκέψεώς μας αφορά την ενημέρωση των μελλοντικών και νυν συνταξιούχων του Ιδρύματος των Κοινωνικών Ασφαλίσεων των ΗΠΑ (Social Security Administration) σχετικά με την προώθηση της Ηλεκτρονικής Αίτησης (INTERNETAPLICATION) για συντάξεις Γήρατος, συζύγου, Αναπηρίας και Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης που σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, βρίσκεται ήδη σε ισχύ.

Για τον σκοπό αυτό, ο Κύριος Νικόλαος Αναστασιάδης, υπάλληλος του Γραφείου των Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας, θα βρίσκεται στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Όρμου Κορθίου, την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015 από τις 11.00 πμ. μέχρι τις 2.00 μμ. Πρόθυμος να σας ενημερώσει σχετικά με τις τελευταίες εφαρμογές και να σας λύσει οποιοδήποτε συνταξιοδοτικό θέμα σας απασχολεί.

Εάν και εφόσον ενδιαφέρεστε, η παρουσία σας θα είναι χρήσιμη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, καλέστε το Γραφείο του Δήμου Κορθίου στα Τηλέφωνα 22823-60322 ή στο Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από 8.30 πμ. έως 12.00 μμ. στο τηλέφωνο 210-7202426.

Μεεκτίμηση

Nikolaos Anastasiadis

Field/Claims Representative»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet