Ειδοποίηση για φωτιά στο Γαύριο! - Νεώτερα για την φωτιά στο Γαύριο.

Χθες αργά τη νύχτα (24:00) ο αναγνώστης μας ΝΙΚΟS RT έστειλε την είδηση για φωτιά στο Γαύριο και την παραπάνω φωτογραφία. Τηλεφωνήσαμε στην πυροσβεστική και μάθαμε πως δεν είχε ειδοποιηθεί. Ρωτήσαμε τοπικό αρμόδιο και μας είπε για κάτι ξερόκλαδα και πως δεν ήταν κάτι σοβαρό. Αναρτήσαμε την είδηση ρωτώντας αν κάποιος ξέρει ή αν υπάρχει κάποια απάντηση από τους αρμοδίους. Το πρωί τηλεφώνησε αρμόδιος του Δήμου και μας ενημέρωσε πως χτες σε δημοτικό χώρο έγινε καθαριότητα και κάψανε κλαδιά. Γύρω στις 12:00 η φωτιά έσβησε και έφυγαν.

Κάποιος άγνωστος πήγε αργότερα, όπως διαπιστώθηκε και έβαλε φωτιά σε σωρό σκουπίδιων που υπήρχαν για να τα μαζέψει ο Δήμος (στρώματα, παλιά λάστιχα, παλιά έπιπλα, κλπ). Η φωτιά έκαιγε μέχρι το βράδυ και ενοχλούσε τους περίοικους. Όμως κανείς δεν ειδοποίησε την πυροσβεστική ή κάποιον άλλο αρμόδιο, Έτσι η φωτιά συνέχισε και σε κάποια στιγμή ο καπνός δημιούργησε προβλήματα και τότε μας έγραψαν οι αναγώστες μας. Κάποιος γύρω στις 23:00 ειδοποίησε τον Δήμο και πήγαν οι υδραυλικοί και έριξαν νερό και την έσβησαν. Αυτα για το θέμα.  Εν ¨Ανδρω).

Η είδηση που ήρθε χτες το βραδυ και δημοσιεύτηκε μετά από σχετικό έλεγχο:

Όλο το Σάββατο 27 Φλεβάρη 2016 (μέχρι και τώρα 23:52) καίει μiα περίεργη φωτιά στο δημοτικό parking του Γαυρίου. Στην "πρόσοψη" του νησιού μας κάποιος έβαλε φωτιά αποφασίζοντας για τις ανάσες των παιδιών μας αφού πρώτα έκλεισε την προστατευτική αλυσίδα [?] όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Παρακαλώ για την ανάδειξη του θέματος και της φωτογραφίας ντοκουμέντο, ώστε οι αρμόδιες υπηρεσίες και οι ενεργοί πολίτες να επαγρυπνούν.