Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της χασισοφυτείας στις Εβρουσιές

 

Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία η υπόθεση της χασισοφυτείας στις Εβρουσιές. Στην υπόθεση εμπλέκεται 46χρόνος αλβανικής υπηκοότητας και δύο ομοεθνείς του. Η αστυνομία έχει προσαγάγει τον 46χρόνο που ομολόγησε την πράξη του. Η αστυνομία γνωρίζει και τους δύο συνεργάτες του, οι οποίοι έχουν διαφύγει από την Άνδρο και αναζητούνται. Τα παραπάνω προ'εκυψαν τόσο από μια αρχική ανακοίνωση της αστυνομίας όσο και από στοιχεία που έφτασαν μετά από έρευνα στο Εν Άνδρω.

Πως έχει η όλη υπόθεση:

Η φυτεία είχε στηθεί σε ορεινή δασική περιοχή χωρίς ιδιοκτησιακές αναφορές στην περιοχή των Εβρουσιών. Και αυτό για να μην υπάρχουν ενοχλήσεις. Παρ’ όλα αυτά έφτασαν πληροφορίες στην αστυνομία, που κινήθηκε γρήγορα και διακριτικά Όμως οι δράστες κατάλαβαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά και διέφυγαν. Η καλλιέργεια βρέθηκε πριν οι δράστες «σπρώξουν» το χασίς στην αγορά. Σύμφωνα με εκτιμήσεις θα το «έσπρωχναν» στην Άνδρο. Και όσο περίσσευε ίσως το πήγαιναν αλλού.

Η αστυνομία ήταν στα ίχνη των δραστών αρκετό καιρό, όπως είχαμε γράψει προ καιρού απαντώντας σε ερωτήματα αναγνωστών. Σήμερα μπορούμε πια να πούμε πως μια ακόμα πηγή παρανομίας και μια εστία ναρκωτικών εξαλείφθηκε στην Άνδρο.

 «Εν Άνδρω»