Ο καπετάν Τάσος Τρέσσος στο νέο SuperFerry κι o καπετάν Θανάσης Χαλάς στο SuperFerry ΙΙ

Ο καπετάν Θανάσης στο ρεμέτζο του SuperFerry II στο Γαύριο. Πίσω του ο καπετάνΤάσος παρακολουθεί...

Στις 15 Ιουνίου θα κάνει το πρώτο δρομολόγιο το νεο SUPERFERRY όπως μας είπε πριν λίγο ο καπετάν Δημήτρης Στεφάνου που μας πήρε τηλέφωνο. Αυτό σημαίνει πως το σκατζάρισμα των δύο καπετάνιων θα γίνει νωρίτερα. Κατά τα άλλα πρώτος καπετάνιος στο νέο SuperFerry αναλαμβάνει ο Τάσος Τρέσσος. Ο καπετάν Τάσος είναι αυτός που έχει αναλάβει από την πρώτη μέρα που πήραν το SuperFerry II οι αδελφοί Στεφάνου μέχρι σήμερα (2011-2016).

Ο νέος κάνει την μανούβρα κι ο παλιός παρακολουθεί χαμογελώντας. Το SuperFerry II δένει στο Γαύριο... 

Στη θέση του Τάσου Τρέσσου στο SyperFerryII θα αναλάβει ο Θανάσης Χαλάς. Ήδη εδώ και δύο μήνες τα περισσότερα ρεμέτζα στα λιμάνια της γραμμής μας για το SyperFerryII τα έχει αναλάβει ο καπετάν Θανάσης. Ο καπετάν Θανάσης σήμερα υπηρετεί ως δεύτερος στο SuperFerry II, είναι 33 χρονών και είναι από την Κατάκοιλο.

Το SuperFerry II στο λιμάνι της Ραφήνας

Με την αλλαγή αυτή η εταιρεία των αδελφών Στεφάνου στοχεύει σε μια ομαλή μετάβαση της αρχής στο SyperFerry II,  γιατί ο καπετάν Θανάσης Χαλάς, είναι κι αυτός στο πλοίο από την πρώτη μέρα που το πήρε η εταιρεία Στεφάνου και ξέρει πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα, καθώς και το πλοίο. Το SuperFerry II, όταν μπει το νέο πλοίο στη γραμμή, θα συνεχίσει κανομικά στο πρωινό δρομολόγιο του για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο. 

Το νέο Superferry ετοιμάζεται. Τώρα ολοκληρώνει τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό του στον μώλο της Δραπετσώνας...

Από την άλλη ο καπετάν Τάσος Τρέσος με την μεγάλη πείρα του στην ακτοπλοΐα, αλλά και στην γραμμή μας, θα αποτελέσει εγγύηση για το νέο πλοίο που χρειάζεται έμπειρο χέρι μέχρι να βρει κι αυτό τα «πατήματα» του στη γραμμή. Το νέο SuperFerry θα ξεκινήσει το νέο δρομολόγιο του καθημερινά στις 16:50 για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο-Νάξο-Πάρο. Στην Πάρο θα διανυκτερεύει και θα επιστρέφει το πρωί για Ραφήνα κάνοντας την αντίθετη διαδρομή.

«Εν Άνδρω»

Σημείωση΅Οι φωτογραφίες είναι Copyrigth του Εν Άνδρω.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

kalotyxos kai kalotaksidos o sympathestatos capta Thanasis.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΤΕΛΕΙΕΣ ΦΩΤΟ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλά ταξίδια στον ευγενικό και χαμογελαστό καπετάν Θανάση!