Σαπίζει στο λιμάνι ασθενοφόρο!

Του Γ. Παναγιωτακόπουλου*
 
 
(Καμιά φορά οι επισκέπτες του νησιού μας "βλέπουν" αυτά που εμείς έχουμε συνηθίσει και δεν βλέπουμε! Από τον επισκέπτη της Άνδρου και αναγνώστη μας Γ. Παναγιωτακόπουλο λάβαμε εδώ αρκετές μέρες την παρακάτω επιστολή την οποία δημοσιεύουμε. Έχουμε γράψει κι άλλοτε για ορισμένα προβλήματα του λιμανιού. Καλό θα ήταν οι αρμόδιοι να τα δουν όλα μαζί και να ενημερώσουν τους πολίτες για το τι σκοπεύουν να κάνουν μιας και όπως βλέπουμε οι επισκέπτες μας συχνά εστιάζουν σε αυτά όπως φαίνεται και από την παρακάτω επιστολή - Εν Άνδρω).
 
Αγαπητοί κύριοι επισκεπτόμενος το όμορφο νησί σας για πολλοστή φορά, διαπίστωσα ότι εντός τον λιμένος υπάρχει εδώ και πάρα πολύ καιρό, εγκαταλειμένο ένα ασθενοφόρο που σαπίζει στο χρόνο! Το υπ' αρι8.708. Προφανώς από έλλειψη σνντήρησης, επισκενής ή επάνδρωσης προσωπικού! Ομως επειδή στις μέρες μας και στην εποχή μας είναι εντελώς αδιανόητο, έως εγκληματικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο, δεδομένον ότι όπως κι εσείς γνωρίζετε πολλοί συνάνθρωποί μας το έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη καθημερινά, καλό και επιβεβλητέο θα είναι να αποσυρθεί άμεσα από τις Αρχές τον τόπου σας, όχι για λόγους αισθητικής ή παραπόνων άλλων επισκεπτών τον όμορφου νησιού σας, αλλά για την επισκευή τον και χρησιμότητά τον. Προσωπικά Θα παρακολουθήσω το όλο θέμα,και ευελπιστώ ότι μέσω υμών θα δοθεί άμεσα η πρέπουσα λύση, για το καλό πρωτίστως των κατοίκων σας. Ευχαριστώ.
 
*Αξίκός Πυροσβεστικού Σώματος ε.α.- συγγραφέας. 
Αασκαρίδον 213,ΤΚ 17576 Καλλιθέα,6948523125

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Το ασθενοφόρο τώρα σαπίζει στο Μπατσί στο ΠΑΡΚΙΝ αντί να πάνε να το επισκευάσουν ????
Θα μας πει ο κύριος αντιδήμαρχος ο υπεύθυνος οχημάτων Δημήτρης Λάσκαρης τι άλλαξε ????
Αντί να το επισκευάσει το μετέφερε Μπατσί
Ποιόν έξυπνο έχει η διοίκηση Σουσούδη ?????

This comment was minimized by the moderator on the site

Το ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γαύριο γιατί στο Μπατσί γινόταν παραβίαση στην τάπα του ρεζερβουάρ και έκλεβαν τα καύσιμα.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΓΑΥΡΙΩΤΗ
"Παλικάρι του Γαυρίου" , άκουσες ποτέ την αντιδήμαρχο να βρίζει δημόσια πρόσωπα, γιατί κανείς δεν την έχει ακούσει ποτέ να βρίζει....
Τα χοντρά βρισίδια του Δεκεμβρίου με άλλους πρωταγωνιστές, παρουσία πολλών κατοίκων, δεν τα άκουσες;; δεν τα ήξερες;;Ρώτα λοιπόν να τα μάθεις...
Κρίμα, γιατί είσαι εκτός του τόπου σου δηλ του Γαυρίου!

This comment was minimized by the moderator on the site

Εν Άνδρω: Σχόλια με ψευδείς πληροφορίες ΔΕΝ δημοσιεύονται. Ευχαριστώ...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΥΔΡΟΥΣΑΣ ΚΟΣ ΒΟΣΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΧΙΛΙΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ - ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ.
ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ! !
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ / ΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ...ΜΟΣΤΡΑΡΙΣΕ ...''ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ'' ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ? ?
ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ! !

This comment was minimized by the moderator on the site

Παραιτήθηκε ο Θωμάς και βάλατε σύμβουλο με χρέη. Εξετάστε το παρακαλώ κάνετε συνεχώς λάθη

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο καινούριος Δημοτικός σύμβουλος να δώσει τα χρέη του Τάκη. 70.000 ευρώ είναι Τάκη. Επιτρέπεται να είναι αυτός σύμβουλος Τάκη; Ε ΤΑΚΗ;;;;

This comment was minimized by the moderator on the site

Προς Γαυριώτη,

Εσείς με την κριτική και που έχετε θέμα με την Αντιδήμαρχο της περιοχής σας, προφανώς με το Δήμαρχο δεν έχετε πρόβλημα έτσι; Λογικό να υποθέσουμε λοιπόν ότι:
1) Δεν είστε Γαυριώτης αλλά χωραΐτης,
2) Είστε Γαυριώτης αλλά όχι βέρος, ξέρετε από αυτούς τους αποτυχημένους σώγαμπρους ή τους ξενόφερτους που ήλθαν στο νησί κοροϊδεύοντας τον κόσμο για να επιβιώσουν,
3) Είστε από τους "πουλημένους" Γαυριώτες γιατί χρωστάτε πολλά χρήματα στο Δήμο σαν κάτι άλλες ψυχές από το Μπατσί και σας παραμύθιασε ο ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΣ ότι θα σας τα σβήσει....ΛΑΘΟΣ. Δεν το μάθατε; Όλες οι υποσχέσεις περί διαγραφής οφειλών που παραμύθιαζε όλα αυτά τα χρόνια ο Κούλης ο Μουγκός και τώρα ο ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΣ, περάσανε στα χέρια της ΕΦΟΡΙΑΣ!
Ετοιμαστείτε άχρηστοι, με ελικόπτερο το βράδυ να την κάνετε!

This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΓΑΥΡΙΩΤΗ
Αγαπητέ επισκέπτη, είμαι και εγώ ένας επισκέπτης που δεν έχω καμία σχέση με την Υδρούσα, γιατί κατάγομαι από την περιοχή του Κορθίου.
Την Κα Μαμάη την γνωρίζω μόνο εξ όψεως ως δημόσιο πρόσωπο, και εκείνη δεν με γνωρίζει καθόλου.
Διαβλέπω όμως σε όλα τα σχόλιά σας ότι έχετε μόνιμη εμμονή με την αντιδήμαρχο της περιοχής σας και την θεωρείτε υπεύθυνη μόνο για όλα τα κακά που εντοπίζονται στην περιοχή σας, αγνοώντας εντέχνως και μεροληπτικά το έργο της και το ότι ο κάθε αντιδήμαρχος έχει τις αρμοδιότητές του και δεν ευθύνεται επί παντός επιστητού στην περιοχή του.
Με όλα αυτά που γράφετε να ξέρετε ότι μόνος σας έχετε γίνει τελείως αναξιόπιστος και καταφέρατε το ακριβώς αντίθετο προς το πρόσωπό της...
Δηλαδή μας παρακινήσατε να ρωτήσουμε και να μάθουμε εάν ευσταθούν ό,τι της καταλογίζετε.
Μάθετε λοιπόν ότι στο Κόρθι οι άνθρωποι που γνωρίζουν από τοπική αυτοδιοίκηση εκτιμούν πολύ το έργο της αλλά και τον χαρακτήρα της γιατί εργάζεται μεθοδικά , αθόρυβα, αποτελεσματικά, με αγάπη για το νησί μας, και αυτό το μεταφέρουν στις συζητήσεις που γίνονται μαζί μας στα καφενεία κλπ. όπως γίνεται σε κάθε κλειστή κοινωνία.
Εάν ρωτήσετε ένα επικοινωνιολόγο θα σας πει ότι εκτός από την θετική υπάρχει και η αρνητική διαφήμιση, και εσείς το μόνο που καταφέρατε μέχρι τώρα είναι να την διαφημίζετε άθελά σας σε όλο το νησί και να την γνωρίσουμε για την δράση της και εμείς που δεν την γνωρίζαμε .
Δείτε σας παρακαλώ την αληθινή και όχι την επίπλαστη πραγματικότητα.... γράψτε τα σχόλιά σας ώστε να επιτελούν το έργο της δημιουργικής ανταλλαγής απόψεων...και μην εγκλωβίζεστε σε ανούσιες μεθοδεύσεις που δεν οδηγούν πουθενά...γιατί πάντα σε κάθε τέλος διαπρέπει η αλήθεια...
ΥΓ Στο καφενείο συζητήθηκε ότι για τα σκουπίδια, την καθαριότητα και τα οχήματα του Δήμου αρμόδιος αντιδήμαρχος για όλη την Άνδρο είναι ο Κος Λάσκαρης.

This comment was minimized by the moderator on the site

Προς Μπατσιώτη:
Με το ασθενοφόρο που σαπίζει στο Γαύριο πρέπει ν' ασχοληθεί ο υπεύθυνος οχημάτων κύριος Λάσκαρης, και όχι η κυρία Μαμάη.

Περισσότερα