Έφυγε το ακινητοποιημένο ασθενοφόρο από το Γαύριο - Απάντηση του αρμόδιου αντιδημάρχου

 

(Από τον κ. Γ. Παναγιωτακόπουλο λάβαμε νέα επιστολή για το ακινητοποιημένο ασθενοφόρο. Ρωτήσαμε και μάθαμε τα νεώτερα και επειδή το θέμα το είχαν παρακολουθήσει πολλοί στην Άνδρο δημοσιεύουμε τον διάλογο - Εν Άνδρω)

Αγαπητέ μου κ. Μπασαντή γεια σας,

Ενημερώθηκα ότι το ασθενοφόρο απεσύρθη από το λιμάνι. Όμως το θέμα είναι πού πήγε και τι έγινε; Αν θα επισκευαστεί για να χρησιμεύσει ή απλά μεταφέρθηκε σε άλλο χώρο του νησιού και εξακολουθεί να σαπίζει! Θα απευθυνθώ και στον κ. Δήμαρχο Άνδρου.

Ευχαριστώ πολύ τόσο εγώ όσο και αρκετοί άλλοι σαν και εμένα! Καλή συνεχεία. Φιλικά.

Γ. Παναγιωτακοπουλος. Αθήνα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ "ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

Αγαπητέ κ. Παναγιωτακόπουλε,

Όντως ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος απομάκρυνε το ασθενοφόρο από το λιμάνι και το πήγε στο Μπατσί. Το σχέδιο, όπως είπαν, είναι να αλλάξει η χρήση του γιατί στην κατάσταση που είναι δεν είναι ασφαλές. Με δεδομένο πως υπάρχουν σύγχρονα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στην Άνδρο δεν έχει νόημα, όπως μάθαμε, να το επισκεύασουν γιατί υπολείπεται πολύ των άλλων . Νομίζω πάντως πως η παρέμβαση σας συνέβαλε ώστε να φύγει από το λιμάνι και να σκεφτούν κάτι να κάνουν με αυτό - Εν Άνδρω.

ΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Αγαπητοί αναγνώστες του Εν Άνδρω,
Χαίρομαι ιδιαίτερα για το ενδιαφερον που δείχνετε για το ασθενοφόρο.Το ασθενοφόρο αυτό είχε παραχωρηθεί κατα το παρελθόν στον πρώην Δήμο Υδρούσσας από το ΕΚΑΒ για να εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή. Τα τελευταία 5 έτη βρίσκεται σε αδράνεια με πολλά μηχανικά και λειτουργικά(ως ασθενοφόρο) προβλήματα, με αποτέλεσμα να μην είναι ασφαλής η μετακίνηση οποιουδήποτε ασθενούς. Σε αυτό να προστεθεί πως πάντα υπήρχε έλλειψη νόμιμου οδηγού και εκπαιδευμένου προσωπικού για την ασφαλή μετακίνηση των ασθενών. 
Το τελευταίο έτος μετά από μια εμφάνισή του σε αγώνες στο Κυπρί όπου μας ζητήθηκε, μεταφέρθηκε (κακώς) στο μέσα παρκιν του λιμένα Γαυρίου με αποτελεσμα τα προβλήματα του λόγω θάλασσας να υπερπολλαπλασιαστούν.
Με χαρά όμως, κάτοικοι επαγγελματίες της Υδρούσσας προσφέρθηκαν να το επισκευάσουν εξωτερικά και μηχανολογικά με δική τους προσωπική εργασία και έξοδα. Αυτό που θα απομείνει μετά, και κάνω έκληση πρός όλους τους ευαισθητοποιημένους κατοίκους να βοηθήσουν, είναι να εξοπλιστεί και εσωτερικά με τα κατάλληλα ιατροφαρμακευτικά υλικά, για να καταστεί μάχημο και λειτουργικό.
Προς το παρόν φυλάσσεται στο Μπατσί, έως ότου να ειδοποιηθούμε για να ξεκινήσουν οι εργασίες επισκευής του. 
Οποιαδήποτε άλλα σενάρια και εικασίες που έχουν ειπωθεί στο διαδίκτυο, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και ούτε βοηθούν.
Σας ευχαριστώ πολύ
Δημήτρης Λάσκαρης
Αντιδήμαρχος Άνδρου

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΎΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ.Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΛΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ . ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΔΡΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ,ΑΣ ΜΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ( ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΚΛΠ)

This comment was minimized by the moderator on the site

θα συμφωνησω με τον αναγνώστη σας ΜΠΑΤΣΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ για την τεράστια οφειλή της συζύγου δημοτικού συμβούλου και θα προτρέψω κάθε κάτοικο της περιοχής που εκπροσωπεί ο οφειλέτης ( ΥΔΡΟΥΣΑΙΟΥΣ) να μη πληρώσει ούτε ένα σέντς στο Δήμο,διαμαρτυρόμενος για τον μπαταξή σύμβουλο,να τον επικαλούνται σε κάθε συναλλαγή τους .Επειδή οι κάτοικοι της περιοχής Υδρούσας δεν είναι μπαταξήδες,όπως αφήνει να ενοηθεί ο Αντιδήμαρχος οικονομικών,όταν τακτοποιήσει ο ίδιος το θέμα,τότε να πληρώσουν.Ντροπή μας που ανεχόμαστε τέτοια φαινόμενα ,αλλά δεν είναι άδικος ο χαρακτηρισμός του ΖΑΒΑΝΔΡΙΩΤΗ .Ευχαριστώ

This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητε κ.Διαμαντή ευχαριστω θερμα για την φιλοξενια σας.Ευχομαι να βγει κατι καλο για τους κατοικους του ομορφου νησιου σας τουλαχιστον με την ιστορια αυτη του ασθενοφορου.Καλη σας συνεχεια,καλη δυναμη.

This comment was minimized by the moderator on the site

Η πρακτική των "αρμόδιων" για το ασθενοφόρο θυμίζει τακτική στρουθοκαμήλου.
Το πήραν από το Γαύριο , το πήγαν στο Μπατσί και πιστεύουν ότι κάτι έκαναν...
Ο "αρμόδιος" βέβαια, δεν έκανε τον κόπο να απαντήσει σε ερωτήσεις κατοίκων...

This comment was minimized by the moderator on the site

Λυπούμαστε αλλά διαγράφηκαν δύο σχόλια για τον πρόεδρο του Μπατσίου επειδή περιείχαν προσωπικούς και όχι πολιτικούς χαρακτηρισμούς...

This comment was minimized by the moderator on the site

Σωστά !!!! Η αντιδήμαρχος έκανε ενα έργο τα σφαγεία και τώρα θα καθίσει σταυροπόδι μέχρι να τελειώσει η πενταετία . Ήθελα να ήξερα είσαστε σοβαροί με αυτα που λετε ???????? την προσβάλετε με το να λετε οτι δεν εχει ευθύνη για οτι γίνεται στη Υδρουσσα γιατι πολυ απλά ειναι αντιδήμαρχος Υδρουσσας δεν ειναι αντιδήμαρχος σφαγείων . Ετσι λοιπόν ψευδαισθήσεις έχετε εσεις που δεν ξερετε οτι οι αρμοδιότητες της ειναι πολλές. Αυτα για να ξέρουμε τι μας γίνετε και να μην κοροϊδευόμαστε μετάξι μας .

This comment was minimized by the moderator on the site

Πότε θα μας ενημερώσει ο Δήμαρχος για τον σύμβουλο του που χρωστάει στο Δήμο υπέρογκο ποσόν άκουσα ότι θα τα πληρώσει ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ αληθεύει κ Δήμαρχε ?????? Εγώ σαν Μπατσιώτης δεν πληρώνω ούτε ένα Ευρώ εάν δεν εξοφλήσει ο Σύμβουλός σου την οφειλή του σταματήστε να μας προκαλείτε
Κύριοι Δημοτικοί σύμβουλοι πάρτε θέση κυρία Αντιδήμαρχε Υδρούσας γιατί καλύπτεται τον σύμβουλό σας τι συμβαίνει τι μπορώ να σκεφτώ
Δεν θα περιμένουμε για πολύ ακόμα η πρόκληση συνεχίζετε

This comment was minimized by the moderator on the site

Το ασθενοφόρο θα το κινεί ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΤΡΙΣΗΣ έχει άφθονο πετρέλαιο

This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητέ Επισκέπτη "Γαυριωτη".
Κάνεις μεγάλο ΛΑΘΟΣ να πιστεύεις ότι έχουμε απορίες που μπορείς να μας τις λύσεις εσύ.
Εσύ έχεις την μόνιμη ψευδαίσθηση ότι η Αντιδήμαρχος Υδρούσας είναι υπεύθυνη επί παντός επιστητού, δεν αντέχεις και άλλη ψευδαίσθηση ότι μας λύνεις τις απορίες μας....

This comment was minimized by the moderator on the site

Το προσέχει ο καινούριος σύμβουλος το ασθενοφόρο κατόπι εντολής του δημάρχου.

Περισσότερα