10 νέα κρούσματα στις Κυκλάδες. Χωρίς κρούσμα η Άνδρος. Έλεγχοι και τεστ και στα πλοία.

 

Σύμφωνα με την σημερινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ υπάρχουν στην χώρα 269 νέα κρούσματα κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο. Τα 10 εξ αυτών στις Κυκλάδες. Δεν ανακοινώθηκαν τα νησιά που παρουσιάστηκαν τα σημερινά κρούσματα. Η μετάδοση οφείλεται στη μαζική κυκλοφορία και τη μη τήρηση των μέτρων. Σύμφωνα με όσα έχουν γινει γνωστά κρούσματα υπήρξαν τις προηγούμενες μέρες στην Πάρο, στην Αντίπαρο, στην Μύκονο, αλλά και στην γειτονική Τήνο όπου είναι 2 άτομα σε απομόνωση σε ξενοδοχείο αναφοράς του νησιού.

Στην Άνδρο σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει μέχρι σήμερα κρούσμα και για την ώρα δεν έχει ενεργοποιηθεί το Κέντρο Υγείας και δεν έχει ενεργοποιηθεί ούτε το ξενοδοχείο αναφοράς.

Να συμπληρώσουμε επίσης πως το λιμεναρχείο Άνδρου έκανε σήμερα ελέγχους και εντός δύο επιβατικών πλοίων από Άνδρο προς Τήνο και από Τήνο προς Άνδρο. Διαπιστώθηκε πως όλοι οι επιβάτες ήταν πλήρως συμμορφωμένοι με το υγειονομικό πρωτόκολλο. Και τέλος να προσθέσουμε πως έγινε δειγματοληπτικό τεστ σε 15-20 επιβάτες ανά πλοίο προχτές κατά την επιστροφή των πλοίων Andros & Superferry στη Ραφήνα. Όπως έγινε γνωστό την επομένη τα τεστ ήταν αρνητικά.   

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο στο Λιμεναρχείο που κάνει το μπαμπούλα , γιατί τις προάλλες που ερχόμουν από Αθήνα ,λίγοι φορούσαν μάσκα μέσα.