ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΝΔΡΟΥ - ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΑΥΡΙΟΥ - ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ

 

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ: Προς τους ιδιοκτήτες ακινήτων Αγίου Πέτρου- Γαυρίου Δήμου Άνδρου

Καλώ τους ιδιοκτήτες ακινήτων στην περιοχή Άγιος Πέτρος – Γαύριο και εντός των εκτάσεων 9.902,763 τ.μ. και 655,837 στρεμμάτων, που έχουν καταγραφεί ως δημόσια κτήματα στο βιβλίο δημοσίων κτημάτων με ΑΒΚ 146 και 147 αντίστοιχα, όπως  υποβάλουν άμεσα δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο οικείο Γραφείο Κτηματογράφησης  (Μελίνας Μερκούρη 1, Γαύριο, δίπλα από το Δημοτικό Σχολείο, τηλ: 8014000100 και 2316005400) ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr.

 Η άμεση υποβολή δήλωσης κρίνεται απαραίτητη, καθώς ο  Δήμος Άνδρου, σε συνεργασία με την εταιρεία κτηματογράφησης, ενεργεί για την οριστική επίλυση του ζητήματος.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την μέριμνα.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερη ενημέρωση πάνω σε αυτό το άρθρο? Πώς μπορούμε να ελέγξουμε εάν το οικόπεδο μας είναι μέσα στην περιοχή που θεωρεί το δημόσιο ότι του ανήκει?

Ευχαριστώ

This comment was minimized by the moderator on the site

Κατά πάσα πιθανότητα θα μας έρθει ειδοποίηση ατομικά για δικαστήριο με το δημόσιο μετά από μια 5ετια όπως έγινε και σε άλλες περιοχές της χώρας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Τα κτηματα που εχουν καταχωρηθει ως δημοσια, περιλαμβανουν περιουσιες απο το Κυπρι μεχρι το Φαρο του Γαυριου. Το θεμα δεν εχει καθολου λυθει. Υπαρχει περιπτωση σε μεγαλο βαθμο, η Κτηματικη Υπηρεσια και κατ επεκταση το Δημοσιο, να δηλωσει ως δημοσια εκταση, δηλαδη δικη του , τα 10.645 περιπου στρεμματα.Τοτε οι πολιτες θα πρεπει να καταφυγουν στα δικαστηρια, για να αποδειξουν οτι τα κτηματα ειναι δικα τους και οχι του Δημοσιου. Το θεμα ισως λυθει, αν κατοπιν πολιτικης εντολης, το Δημοσιο δεν καταχωρησει στο κτηματολογιο ,ως δικα του, τα παραπανω στρεμματα

This comment was minimized by the moderator on the site

Τελικά η υπόθεση αφορά όλη τη περιοχή Αγίου Πέτρου χάρακα Γαυριου η μόνο τα στρέμματα που αναφέρει ο δήμαρχος;

This comment was minimized by the moderator on the site

Τι καραγκιοζιλικια είναι αυτά, τι εκδουλευση πουλατε
Αφού όλος ο κόσμος θα δηλώσει την περιουσία του και αυτοί που έχουν τα κτήματα στη περιοχή που έλεγαν ότι είναι του δημοσίου, η λύση εχ ει δοθε
με την καταχώρηση στο κτηματολόγιο.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μάλλον δεν διαβάσατε το Δελτίο. Όσο για το υβρεολόγιο και τις προφητείες γιατί να το ανεβάσουμε;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro