Δολιοφθορά στο δίκτυο ύδρευσης του Υψηλού!!!

 

Η γεώτρηση στο Υψηλού. Λίγο πιο κάτω άγνωστος έκοψε με πριονόλαμα για δεύτερη φορά τη σωλήνα του δικτύου με προφανή στόχο να δημιουργήσει πρόβλημα στον οικισμό.

Υπάρχει έλλειψη νερού, αλλά υπάρχει και έλλειψη μυαλού. Και επιπλέον περίσσευμα χαιρεκακίας. Διαβάστε και βγάλτε συμπέρασμα.  Από τον κ. Τέλη Αστρά πρόεδρο του τοπικού στο Υψηλού λάβαμε αρχικά τηλεφώνημα πριν μερικές μέρες που μιλούσε για δολιοφθορά στο δίκτυο της περιοχής από άγνωστο. Στη συνέχεια δύο μέρες αργότερα λάβαμε ένα σημείωμα που μιλά για δεύτερη δολιοφθορά στο δίκτυο λίγο πιο πάνω από την πρώτη Παραθέτουμε το σημείωμα του ώστε οι κάτοικοι να ξέρουν πως εκτός της λειψυδρίας έχουμε και ελλειμματικούς στο μυαλό που έχουν ως επιδίωξη να φέρουν την κοινωνία σε δύσκολη θέση, άγνωστο για ποιους λόγους:

"Αγαπητό Εν Άνδρω στις 25 του μήνα διαπίστωσα ότι τα "ποντίκια" που τάχα μου χαλάνε το δίκτυο μετακόμισαν βορειότερα στο βουνό και τρώνε τις σωλήνες ύδρευσης με πριονόλαμα στην περιοχή από την γεώτρηση μέχρι Δεμένη. Γράψτε το παρακαλώ μήπως και κανένας συγχωριανός δει κανέναν πόντικα με πριονόλαμα και μας ειδοποιήσει. Είναι αμαρτία να χάνουμε νερό τέτοια εποχή. Ευτυχώς με την τηλεμετρία που έβαλε πρόσφατα ο Δήμος έρχεται μήνυμα στο κινητό και επιδιορθώνουμε γρήγορα την βλάβη. Παλαιότερα όταν γινόταν κάτι τέτοιο από τον ίδιο "ποντικό" κινδύνευε να αδειάσει η δεξαμενη. Τέλης Αστράς"