Διακομιδή ασθενούς με το σκάφος του λιμενικού

Για μια ακόμα φορά το πλωτό του λιμενικού ΠΛΣ 115 έκανε διακομιδή σήμερα τα ξημερώματα μια 93χρονη κάτοικο χωριού στην περιοχή Μπατσίου Άνδρου. Πρόκειται για καρδιολογικό περιστατικό και από το Κέντρο Υγείας κρίθηκε η μεταφορά της ηλικιωμένης ασθενούς στη Ραφήνα με τη συνοδεία γιατρού.

Επισημαίνουμε πως δεν επρόκειτο για ασθενή covid-19. Και σημειώνουμε πως χρησιμοποιήθηκε το σκάφος του λιμενικού γιατί η διακομιδή χρειάστηκε να γίνει τις πρώτες πρωινές ώρες που δεν πετάνε ιδιωτικά ελικόπτερα. Το πλήρωμα του σκάφους για μια ακόμα φορά ανταποκρίθηκε στο καθήκον του και στις ανάγκες της Άνδρου.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Εν τοιαύτη περιπτώσει γιατί δεν ήλθε Super Puma.Οχι προφανώς γιατί δεν πετούσε .Δεν υπήρχε εκείνη την ώρα σε ετοιμότητα; Ούτε μέσα στο προβλεπόμενο 3ωρο(plus) που χρειαζόταν ή όλη διακομιδή της ασθενούς δεν ευρέθη;
Εάν δεν έρχεται για καρδιολογικό περιστατικό ελικόπτερο για ποιό άλλο πιο επείγον θα έλθη; Μήπως κατι άλλο προέκρινε την διακομιδή με το πλωτό μέσο; Ας είναι ερέθισμα για σκέψεις....

This comment was minimized by the moderator on the site

Γιατί να γίνει η αεροδιακομιδή με ιδιωτικό ελικόπτερο και όχι ελικόπτερο του ΕΚΑΒ ή του στρατού(ή της Π.Α); Μόνο εφόσον αρνηθεί το ΕΚΑΒ προσφεύγουν στα ιδιωτικά εναέρια μέσα των ασφαλιστικών εταιριών(εφόσον βέβαια είναι ασφαλισμένος & σε ιδιωτικό φορέα ο ασθενής).
Και εφόσον το ελικοδρόμιο Ανδρου είναι πιστοποιημένο, μόνο ο καιρός ενδεχόμενα μπορεί να είναι απαγορευτικός για μία πτήση και όχι η ώρα.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Νυχτερινές πτήσεις μόνο με Superpuma γίνονται. Το ρωτήσαμε.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro