Η καθαριότητα και πέρα από τα στενά όρια της σεζόν...

FACEBOOK: ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΑΥΡΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Σούλη Χαμηλοθώρη

2 ώρ.  ·
 
Εντυπωσιακή εικόνα : δυο συμπαθέστατες κοπέλες της καθαριότητας του Δήμου , καθαρίζουν τον κεντρικό δρόμο Γαυρίου - Άνω Γαυρίου . Πρωτόγνωρη εικόνα για μας …δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την πρότινος μόνιμη κατάσταση : σακούλες νάιλον και σκουπίδια να ανεμίζουν μπλεγμένα στα συρματοπλέγματα !!!
 
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ: Η παραπάνω είδηση έφτασε στο Εν Άνδρω σήμερα το μεσημέρι. Την έστειλε ο αναγνώστης Δ.Λ. από το Γαύριο και μάς πήρε και τηλέφωνο για να μας επισημάνει την σημασία της. Θεωρήσαμε σημαντικό - κι εμείς από την μεριά μας - να προβάλουμε τις προσπάθειες του Δήμου και των υπαλλήλων του στη διατήρηση της καθαριότητας του νησιού με κάθε τρόπο ακόμα και το φθινόπωρο. Και να υπογραμμίσουμε πως αυτό γίνεται σε μια εκτός σεζόν περίοδο και μετά από την πρωτόγνωρη εφετινή καλοκαιρινή καθαριότητα για την οποία έγραψαν στην ιστοσελίδα μας οι ίδιοι οι άνθρωποι της καθαριότητας στο τέλος Αυγούστου. Δεν κρίνονται όλα στα συμβούλια και στα διαβούλια και στις ατέρμονες συγκρούσεις όσων παραγοντίζουν. Πολλά κρίνονται στο επίπεδο της καθημερινότητας όπως αυτό που αποτυπώνεται στην παραπάνω - ασυνήθιστη μέχρι σήμερα - φωτογραφία...
 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Κατα κοινή ομολογία όλων ντοπιων και επισκεπτών , το νησί στο θεμα καθαριοτητας βρίσκεται σε άριστη κατάσταση σε συγκριση με προηγούμενα έτη.

This comment was minimized by the moderator on the site

Νομίζω ότι αφορά την καθαριότητα στο Γαύριο (και σε όλο το νησί), όλοι παραδέχονται ότι γίνετε τρομερή δουλειά. Αυτό το λένε και επισκέπτες του νησιού που έρχονται χρόνια . Συγχαρητήρια!!