ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ: Συνεχίζεται το νοικοκύρεμα της Χώρας...

(Λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση του Δήμου Άνδρου και την δημοσιεύουμε μαζί με δύο ερωτηματικό: (α) Πόσα χρόνια οι περιφερειακοί φωτισμοί των δύο σημαντικών κτηρίων δεν δούλευαν κανονικά; (β) Τι έχει να πει ο πρώην δήμαρχος επί του θέματος; Ή, μήπως όπως δεν έχει να πει τίποτα όπως δεν είπε τίποτα δεν είπε για το επί 5ετία σκοτάδι που σκέπαζε τα ιστορικά κτήρια, τα βράχια, την Αγία Θαλασσινή και το Κάστρο της Χώρας και το λιμάνι του Γαυρίου; Περιμένουμε απαντήσεις κι όχι εκφοβιστικά εξώδικα και αγωγές; Απλώς ρωτάμε. Και ζητάμε απαντήσεις με επιχειρήματα και με στοιχεία - ΕΝ ΑΝΔΡΩ.)

Αποκατάσταση φωτισμού περιβάλλοντος χώρου στο Λύκειο Χώρας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

Αποκατάσταση περιφερειακού φωτισμού Βιολογικού Καθαρισμού Χώρας.

Συνεχίζεται το νοικοκύρεμα της Χώρας μετά την εγκατάλειψη ετών. Σήμερα σειρά είχαν ο φωτισμός του Λυκείου της Χώρας και του περιβάλλοντος χώρου του, καθώς και ο Βιολογικός Καθαρισμός της Χώρας και ο περιφερειακός φωτισμός του. Ο Νίκος Στεφάνου και ο Δημήτρης Γιαννίσης, μαζί με τους ηλεκτρολόγους του Δήμου αποκατέστησαν προβλήματα του αναγκαίου ηλεκτροφωτισμού ετών και στα  δύο σημαντικά κτίρια.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Πόσος "σκοταδισμός" πια!!! Εμείς οι πολλοί γιατί βλέπουμε "το φως" που άναψε επιτέλους στην Άνδρο;

This comment was minimized by the moderator on the site

Λάθος κάνετε!!
Είναι και αυτό έργο του Σουσούδη.

This comment was minimized by the moderator on the site

Συγκλονιστηκαμε από τον κακόγουστο φωτισμό των βράχων , των κτιρίων και των ναών. Κιτσαριο άνευ προηγουμένου, από ανθρώπους επιεικως άσχετους με το θέμα.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ήταν πολύ καλύτερα όλα θεοσκότεινα! Το σκοτάδι σε κάνει... σχετικό! Το σκοτάδι ικανοποιεί τον εστετισμό μιας και μπορείς να φαντατείς την Βαρκελώνη στην Άνδρο!
Και μια κλασική ατάκα: "Σκότος, περισσότερο σκότος..." αναφώνησε ο Γκαίτε πριν πεθάνει...
ΥΓ Και στο ελικοδρόμιο ταίριαζε το μισόφως!!! Ήταν πιο ρομαντικά! Ίσως λίγο πιο επικίνδυνα! Αλλά τι θα ήταν η ζωή των πιλότων και των ασθενών χωρίς λίγο ρίσκο;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Στου γυαλιού τα βοτσαλάκια κάθονται 2 καβουράκια.....
Εχω κέφια σήμερα!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Μήπως την ευθύνη του ηλεκτροφωτισμου την ειχε αναλάβει ιδιώτης εργολάβος και δεν ήταν ευθύνη του Δήμου;;; Μήπως ξεχάσατε ότι προ διετίας έγιναν προσλήψεις στους δήμους για ηλεκτρολόγους; επίσης, από τη μέρα που ανέλαβαν έως και σήμερα, γιατί δεν τα έφτιαξαν και άφησαν 2 χρόνια να περάσουν; τέλος, γιατί για κάθε επισκευή θα πρέπει να συγκρίνουμε το παρελθόν; δεν τους ψηφίσαμε για να ασκούν κρητική για το παρελθόν, αλλά για να μας οδηγήσουν στο μέλλον. Πραγματικά έχω μετανιώσει που τους στήριξα. Μεγάλη απογοήτευση.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Πάντως η ανακοίνωση γράφει πως την δουλειά έκαναν οι εργαζόμενοι ηλεκτρολόγοι του Δήμου. Όσο γι' αυτά που γράφετε περί ιδιωτών αυτοί είχαν αναλάβει τους δρόμους της Άνδρου όχι των κτηρίων.
Πριν απογοητευθείτε ρωτάτε. Και πριν πείτε ότι ψηφίσατε δείτε τι ψηφίσατε. Εσείς μάλλον ποτέ δεν ψηφίσατε κυρία μου...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro