Τράγος τραυματίζει άσχημα κτηνοτρόφο από την Άρνη!!!

 

Η Άρνη την Τρίτη το απόβραδο 2/11 χαμένη στην ομίχλη. Φωτογραφία Μπάμπης Τραμβέλης.

Τρίτη 2/11.  Ώρα 19:00. Άγνωστος αριθμός καλεί στο κινητό του σάιτ. Απαντώ. Κάποιος κύριος ζητά συγνώμη για την ενόχληση και μας συστήνεται: "Μπάμπης Τραμβέλης, από Άρνη. Θέλω να σας μιλήσω για ένα αγροτικό ατύχημα στο ξάδελφό μου, που έγινε το πρωί της Δευτέρας και το Κέντρο Υγείας Άνδρου υπήρξε εξαιρετικό. Μερικοί μόνο να κατηγορούν ξέρουν. Μπορώ να μιλήσω επώνυμα και να δώσω κι εγώ κι ο ξάδελφος μου τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια μας;

Καθίσαμε και ακούσαμε την αφήγηση του και μείναμε άναυδοι. Η είδηση: τράγος επιτέθηκε στον κτηνοτρόφο πενηνταπεντάχρονο Δημήτρη Θεοδωράκη από την Άρνη, στην περιοχή της Βόρης, τον χτύπησε  και τον έριξε σε γκρεμό τραυματίζοντας τον άσχημα!!!

Η ιστορία: Όλα ξεκίνησαν την Δευτέρα 1/11 το πρωί όταν ο κτηνοτρόφος πήγε στο χωράφι που στην Βόρη να ταΐσει τα πρόβατα του. Ανάμεσα τους και ένας τράγος. Κρατούσε την τροφή και τους φώναζε. Ο τράγος ήταν ανυπόμονος και οργισμένος γιατί δεν έδωσε τροφή πρώτα σε αυτόν. Καθώς ο κτηνοτρόφος κοίταζε αμέριμνος προς την μεριά των προβάτων που έρχονταν ο τράγος πήρε φόρα και του έριξε μια γερή κουτουλιά από πίσω στη λεκάνη. Ξαφνιασμένος κουτρουβάλησε στον 4τράμετρο γκρεμό που ήταν μπροστά του. Χτύπησε άσχημα...

Γύρισε κι ανέβηκε κουταίνοντας στο αυτοκίνητο. Τα κατάφερε μετά μισή ώρα!!! Οδήγησε αιμόφυρτος μέχρι ένα σημείο. Εκεί έφτασαν οι δικοί του και τον πήραν και τον πήγαν στο Κέντρο Υγείας Άνδρου. Το Κέντρο είχε ειδοποιηθεί από την γυναίκα του και τον περίμεναν.

Με το που έφτασε έπεσαν πάνω του τρεις γιατροί μαζί με μια νοσοκόμα. Τον καθάρισαν, τον εξέτασαν, τον περιέθαλψαν, επίδεσαν τις πληγές του, τις έραψαν, έβγαλαν ακτινογραφία, έκαναν όλες τις εξετάσεις για να δουν αν υπήρχε εσωτερική αιμορραγία. Και έβγαλαν γνωμάτευση.

Η διάγνωση ήταν πως από το χτύπημα του του τράγου ράγισε κόκαλο στη λεκάνη. Επιπλέον έσπασε η μύτη του και χτύπησε πολύ στο πρόσωπο από το άσχημο πέσιμο. Χρειάστηκαν 6 ράμματα στο μέτωπο!! Οι γιατροί κράτησαν για προληπτικούς λόγους μέχρι το βράδυ και τον φρόντισαν. Του επέτρεψαν να φύγει όταν διέφυγε τον κίνδυνο κι ήταν καλύτερα.

Η οικογένεια του θέλει με το δημοσίευμα αυτό να ευχαριστήσει θερμά το Κέντρο Υγείας Άνδρου, που με τόση προσοχή, υπευθυνότητα και επάρκεια, περιέθαλψαν και νοσήλευσαν τον άνθρωπο τους. Και να υπογραμμίσουν την πολύ καλή οργάνωση και την αποτελεσματικότητα του.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

      

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Τυχερός ήταν, αφού δεν έστειλαν και αυτόν και το τράγο με το πλωτό του λιμενικού απέναντι ,πάλι καλά!

This comment was minimized by the moderator on the site

Πότε μαγειρεύουν τον τράγο;