ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ KAI ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

Βάσει της πιο πρόσφατης* ΚΥΑ, σε όλες τις Υπηρεσίες, Γραφεία, ΚΕΠ και Κοινοτικά Καταστήματα του Δήμου Άνδρου η εξυπηρέτηση του κοινού στις Δημόσιες Υπηρεσίες, γίνεται κατά προτίμηση, αλλά όχι αποκλειστικά, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

 Α. Το κοινό εισέρχεται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:

[α] πιστοποιητικού εμβολιασμού  ή

[β] πιστοποιητικού νόσησης ή

[γ] βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορωνοϊό COVID-19 (PCR ή rapid test),

 Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test).

 Εξαιρούνται από την εφαρμογή απολύτως κατεπείγουσες περιπτώσεις, ιδίως πρόσβασης σε αστυνομικά τμήματα, που δεν επιδέχονται αναβολής.

* Επισημαίνεται ότι κατά την επίδειξη των ως άνω πιστοποιητικών και βεβαιώσεων πριν την είσοδο στις υπηρεσίες, θα γίνεται και έλεγχος εγκυρότητας των ως άνω βεβαιώσεων σύμφωνα με το άρθρο 205 του ν.4820/2021 μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής εφαρμογής που είναι προσβάσιμη μέσω του συνδέσμου https://covidfree.gov.gr/.

 Β. Η ελάχιστη απόσταση, που τηρείται μεταξύ ατόμων, είναι 1,5 μ.

 Γ. Η χρήση μη ιατρικής μάσκας στους εσωτερικούς χώρους είναι υποχρεωτική, εν γένει.

 * ΚΥΑ 69136/5-11-2021 (ΦΕΚ 5138/Β/2021) και Εγκύκλιος 66/8-11-2021 του ΥΠΕΣ

Κεντρικά τηλέφωνα:

2282360200 (Χώρα)

2282360326 (Κόρθι)

2282041343/-855 (Μπατσί)

2282360117-8 (Γαύριο)

Για λοιπά αιτήματα-θέματα, αποστείλατε email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΚΕΠ ΧΩΡΑΣ)

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΚΕΠ Κορθίου)

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΚΕΠ Μπατσίου)

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Κέντρο Κοινότητας)

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Λοιπές Υπηρεσίες Δήμου)

Κεντρικό Fax Δημαρχείου (Χώρα): 2282023766