Η φωτιά με ολονύκτιες επιχωματώσεις περιορίστηκε...

ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΠΡΩΙ: Η φωτιά με ολονύκτιες επιχωματώσεις περιορίστηκε...

Μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Τηνιακός με μηχανήματα του Δήμου και ιδιωτών επιχωμάτωναν τα σκουπίδια και τις μπάλες σκουπιδιών σε μια προσπάθεια να περιορίσουν την φωτιά. Ο ιδιώτης Γιάννης Ζαγοραίος σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο και εργάτες καθαριότητας του Δήμου Άνδρου και τον ΣΕΔΑ συνέχισαν σε επιφυλακή και ξανάρχισαν τις επιχωματώσεις από τα χαράματα περιορίζοντας την έκταση της φωτιάς και σώζοντας τον δεματοποιητή με χωμάτινους δρόμους που κατασκεύασαν γύρω του. 

Αυτή τη στιγμή η φωτιά στα σκουπίδια έχει κατακαθίσει και περιοριστεί και συνεχίζονται οι επιχωματώσεις σύμφωνα και με τις εντολές της πυροσβεστικής Άνδρου. Η πυροσβεστική δηλώνει ικανοποίηση από την πλήρη συνεργασία του Δήμου στις εντολές της, καθώς από την πρώτη στιγμή έφτασαν δύο μηχανήματα του Δήμου και ιδιώτη και φορτηγό για τις επιχωματώσεις. Κάτι πολύ σημαντικό για τον περιορισμό και το σβήσιμο της φωτιάς.

Μιλώντας με τον επικεφαλής του κλιμακίου μας εξήγησε πως δεν μπορεί να εκτιμήσει τα αίτια της φωτιάς. Το αν η φωτιά είναι έργο εμπρησμού ή αυτοανάφλεξης. Αν βρεθεί εμπρησμός θα εξεταστεί διεξοδικά αν είναι εξ αμελείας (λάθος εργαζόμενου ή κάτι λάθος πεταμένο στα σκουπίδια που αναφλέγει) ή εμπρησμός εκ προθέσεως. Όλα αυτά όμως θα εξεταστούν στο τέλος. Αυτή τη στιγμή η πυροσβεστική έχει αποσυρθεί από το συμβάν και ο Δήμος έχει αναλάβει με τις συνεχείς επιχωματώσεις να σβήσει την φωτιά.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΝ  ΑΝΔΡΩ: Κατηγόρησε το ΕΝ ΑΝΔΡΩ ο επί διετία καταγγέλλων μας για όλα Γ. Καμήλος (που έχει μηνύσει την μισή Άνδρο κι εμάς σε συνεργασία με τον φίλο του κ. Σουσούδη) πως αργήσαμε να γράψουμε για την φωτιά κατά μια ώρα. Δεν ξέραμε (α) πως έχουμε βάρδια μαζί με την πυροσβεστική, (β) δεν ξέραμε πως έχουμε και ωράριο αναγραφής όλων των συμβάντων, (γ) πως δεν πρέπει ούτε να αργούμε ούτε να χάνουμε ειδήσεις γιατί θα μας καταγγέλλει για καθυστέρηση (ή και συμπαιγνία) ο κ. Καμήλος και το PitsouniCity του (ιστοσελίδα κάπου από τον Πειραιά που κάποια σχέση θα έχει με όσους θήτευσαν στο Πειραϊκό ρεπορτάζ).

Υπαινίσσεται ο κύριος αυτός - ο καταγγέλλων τους πάντες και τα πάντα - και το Pitsouni του συμπαιγνίες. Μάλλον εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια. Το ότι αυτός έγραψε για την φωτιά στα απορρίμματα σε ελάχιστη ώρα από την εκδήλωση της μπορεί να σημαίνει πως είτε "είχε βάρδια" χτες με την πυροσβεστική είτε "επιτηρούσε" την χωματερή - για δικούς του λόγους - και δεν καθυστέρησε καθόλου να γράψει και έρχεται μετά να μάς καταγγείλει - κι αυτός και το Pitsouni του. Κάθε εκτίμηση δεκτή από εμάς... 

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ: Η φωτιά επεκτάθηκε και δύσκολα θα σβήσει...

Δυστυχώς η φωτιά λόγω του ισχυρού νότιου άνεμου πέρασε το ανάχωμα που είχε κάνει το ερπυστριοφόρο μηχάνημα προς την μεριά των προς επεξεργασία απορριμμάτων και πλησιάζει και στις δεματοποιημένες μπάλες. Αν φτάσει σε αυτές μπορεί να καεί μέρος του μηχανήματος του δεματοποιητή.

Ήδη ο ισχυρός νότιος άνεμος σκόρπισε και τα στρώματα που είχαν σωρευτεί πλάι στον δεματοποιητή, όπως φαίνεται. Υπάρχει μηχάνημα του Δήμου που κάνει ότι μπορεί να μπαζώσει, αλλά λόγω του ότι δεν είναι ερπυστριοφόρο δεν μπορεί να πάει κοντά. Το ερπυστριοφόρο που δούλευε ανήκε σε ιδιώτη κι έφυγε. Η πυροσβεστική δεν μπορεί να δώσει ακόμα εκτίμηση για τα αίτια της φωτιάς.

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝ ΑΝΔΡΩ

Είναι θλιβερή η κατάσταση που συμβαίνει χρόνια τώρα με τον ΧΑΔΑ της Άνδρου. Λόγω εμμονικών πολιτικών που πηγάζουν από έναν άθλιο τοπικισμό δεν μπόρεσε η Άνδρος να αποκτήσει ΧΥΤΥ και διατηρεί έναν παμπάλαιο ΧΑΔΑ σε κεντρικό σημείο, που επηρεάζει την μεγαλύτερη πόλη του νησιού. Απόψε λόγω του νότιου άνεμου η κοιλάδα, τα χωριά και η Χώρα πλήττονται από τον καπνό που περιέχει διοξίνες. Κάτι απαράδεκτο που οφείλεται στον εμμονικό τοπικισμό μιας ομάδας, που μποϊκοτάρει εδώ και 8 χρόνια την δημιουργία ΧΥΤΥ στην απόμερη, ερημική και πληρούσα όλα τα κριτήρια Πλούσκα.

Από αυτούς τους καλοκαιρινούς και τον εμμονικό τοπικισμό τους υποφέρει επί χρόνια το νησί. Με την βοήθεια της εκάστοτε αντιπολίτευσης που χρόνια τώρα κοιτάζει να κεφαλαιοποιήσει πολιτικά την καταστροφή. Από τον Γλυνό μέχρι τον Σουσούδη η αντιπολίτευση σπάνια βρήκε κοινό βηματισμό με την διοίκηση. Μόνο το 2012 η διοίκηση του Γλυνού κατάφερε να βρει κοινό έδαφος με τον Σουσούδη. Αλλά αυτό δεν κράτησε πολύ. Προεκλογικά το 2014 δόθηκε μάχη για τα σκουπίδια και χάθηκαν μετά άλλα πέντε χρόνια με το μπλοκάρισμα του ΧΥΤΥ από τον τότε κυβερνητικό Καπάκη που πόνταρε στον τοπικισμό για την ήττα του Σουσουδη. Στο τέλος καταβαραθρώθηκε και κυβερνητικά, αλλά και δημοτικά με 17%. Το αξιοπερίεργο είναι πως ο Σουσούδης που τόσο υπέφερε από τον Καπάκη τώρα βαδίζουν χέρι-χέρι στον χορό του Ζαλόγγου...

Τέλος, μάθαμε προχτές πως ακόμα δίνουν νομικίστικες μάχες οι ίδιοι άνθρωποι για να μην προχωρήσει ο ΧΥΤΥ και να μείνουν τα σκουπίδια στον χώρο του ΧΑΔΑ! Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ήδη έχει εγκριθεί η χρηματοδότηση και ετοιμάζονται τα τεύχη δημοπράτησης του νέου ΧΥΤΥ, που αναμένεται να δημοπρατηθεί σε δύο μήνες. Αυτά μάθαμε από έγκυρη πηγή του ΦΟΣΔΑ και της Περιφέρειας που έχουν πλέον την ευθύνη κατασκευής του ΧΥΤΥ της Πλούσκας.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ: Μάχη με επιχωματώσεις για να σβήσει η φωτιά...

Μάχη με επιχωματώσεις δίνουν τα μηχανήματα του Δήμου Άνδρου - όπως φαίνεται στην φωτογραφία - για να σβήσουν την φωτιά. Μόνο με χώμα σβήνετε αυτή η φωτιά. Εν τω μεταξύ η πυροσβεστική δεν έχει βγάλει πόρισμα για το πως προκλήθηκε. Θα βγάλει - εξήγησαν οι αρμόδιοι - όταν σβήσει κι έχουν όλα τα στοιχεία στα χέρια τους. Αναμένουμε μαζί με αυτούς κι εμείς...

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ: Συνεχίζεται με μειωμένο ρυθμό η φωτιά στα απορρίμματα

 Συνεχίζεται η φωτιά στα απορρίμματα. Πλέον μόνο με το χώμα μπορεί να σβήσει. Η πυροσβεστική διαπιστώνοντας πως έπιασε βροχή και δεν μπορεί να εξαπλωθεί η φωτιά και πως μόνο με χώμα μπορεί να σβήσει αποχώρησε πριν λίγο. Στον χώρο έμειναν οι εργαζόμενοι του Δήμου που θα συνεχίσουν μετά την βροχή να ρίχνουν χώμα για να την σβήσουν.

 Η φωτιά περιορισμένη πλέον σε μια άκρη του χώρου. Διακρίνεται το χώμα που σώρευσαν τη νύχτα τα μηχανήματα του Δήμου Άνδρου για να μην καεί ο δεματοποιητής.

 

ΠΕΜΠΤΗ ΒΡΑΔΥ: Φωτιά στα απορρίμματα δίπλα στον δεματοποιητή

Φωτογραφία από την αποψινή φωτιά.

Σήμερα Πέμπτη 25/11/21 το απόγευμα προκλήθηκε φωτιά σε πακεταρισμένα απορρίμματα στον παρακείμενο χώρο του δεματοποιητή. Οι εργαζόμενοι του Δήμου αμέσως κάλεσαν την πυροσβεστική που έφθασε αμέσως με δύο οχήματα και τέσσερις πυροσβέστες με επικεφαλής τον προϊστάμενο του κλιμακίου Άνδρου Δημήτρη Πρινιωτάκη. Επί τόπου έφτασε και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Άνδρου Δημήτρης Τηνιακός.

Μηχάνημα του Δήμου Άνδρου σκεπάζει με χώμα τα απορρίμματα για να σβήσει την φωτιά.

Η πυροσβεστική κάλεσε και υδροφόρα του ΣΕΔΑ για βοήθεια. Ουσιαστική δουλειά όμως κάνουν στον τόπο της φωτιάς δύο φορτωτές του Δήμου Άνδρου και ένα φορτηγό που ρίχνουν χώμα για να σβήσουν την φωτιά γιατί το νερό δεν βοηθά. Απλώς περιόρισε την εξάπλωση εκτός εργοταξίου.

Οι πρώτες εκτιμήσεις από την μεριά των αρμόδιων του εργοταξίου μιλάνε για πιθανή αυτανάφλεξη στα πακεταρισμένα σκουπίδια. Μια εκδοχή είναι πως το μεθάνιο που εκλύουν αυτοαναφλέγη. Εργαζόμενος είπε για ληγμένη ή άχρηστη καραβορουκέτα που είχε πεταχτεί στα σκουπίδια.  Η πυροσβεστική μέχρι στιγμής δεν κάνει εκτιμήσεις μέχρι να σβήσει η φωτιά.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Επειδή το ψέμα έχει κοντά πόδια και εσείς επιλεκτική μνήμη, διαβάστε το άρθρο σας με την προεκλογική ομιλία του Δημητράκη στη Χώρα. Κάπου στη μέση του κειμένου γράφετε: Μίλησε για άμεση εκκίνηση νέου προγράμματος ανακύκλωσης σε συνεργασία με όλους και για μεταφορά του δεματοποιητη τον πρώτο χρόνο της θητείας του ώστε να απελευθερωθει και να αξιοποιηθεί ο Στροφιλας και να ελευθερωθεί και η πυκνοκατοικημενη περιοχή της Χώρας από τις βλαβερές για την υγεία επιπτώσεις της σημερινής ανεξέλεγκτης χωματερής με την οποία γειτνιαζει.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Τον πρώτο χρόνο όχι το 6μηνο. Και με τον πρώτο μήνα άρχισε ο πόλεμος στο ΔΣ.
(α) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΘΕΙ Ο ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗΣ. Βλέπεις κυρία μου εσύ κάποιον εύκαιρο στην αντιπολίτευση να ψηφίσει την μεταφορά Εδώ οι Καπάκης-Σουσούδης ΔΕΝ ψήφισαν την παραλαβή της μελέτης του ΧΥΤΥ θα ψηφίσουν μεταφορά δεματοποιητή;
(β) Χαιρόμαστε που μας διαβάζετε προσεκτικά. Όμως λυπούμαστε που μπερδέψατε τόσο πολύ τον Παπανδρέου με τον Λοτσάρη και την Άνδρο με κοινωνίες εθισμένες στον διάλογο και την απλή αναλογική.
(γ) Για ξανακοιτάξτε τις χρονολογίες και τις προθεσμίες, τις τοποθεσίες και τον "πολιτικό διάλογο" της αντιπολίτευσης και πέστε μας μέσα σε αυτό το κλίμα ποιος θα ψηφίσει την μεταφορά. Για την ιστορία είχαν βρεθεί 2 θέσεις. Σε καμία η αντιπολίτευση εν θα συμφωνούσε. Αυτή είναι η πολιτική τραγωδία της απλής αναλογικής στην Άνδρο...

Τα σέβη μας στο Γιαννάκη και στο Βασιλάκη και στα άλλα παιδιά της υπονομεύτρας Πλούσκας.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 8 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Βρε το pitsouni
Μπήκε στη ζωή της Άνδρου για να μαθαίνουμε αληθειες
Θα έχουμε πολύ γέλιο

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Πολύ γέλιο να υπάρχει πειραϊκό ρεπορτάζ Άνδρου που αναμεταδίδει το εξαφανισμένο σάιτ του κ. Καπάκη. Πράγματι πολύ γέλιο...
Εμείς πάντως διασκεδάζουμε με τις "αλήθειες" του...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 8 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Επανέρχομαι, επειδή συμμετείχα στις κινητοποιήσεις εκείνης της εποχής. Λίγο καιρό πριν λοιπόν ο τότε Δήμαρχος σε σχετική συνέλευση των τοπικών συλλόγων που τον είχαν προσκαλέσει έλεγε, πως όσο θα βρίσκεται αυτός στα πράγματα η χωματερή δεν θα 'φευγε από αυτή την περιοχή. Όπως και έγινε και οι επόμενοι που ήλθαν δεν έκαναν τίποτα πέραν του να παραπληροφορούν και να τραμπουκίζουν. Θα 'θελα λοιπόν να μάθω τι είναι αυτό μπλοκάρει την δημιουργία ενός σύγχρονου ΧΥΤΥ, γιατί δεν μπορώ να πιστέψω πως είναι μόνο κάποιοι που δεν θέλουν τα σκουπίδια στην περιοχή τους και την επιβάλλουν, ενώ ανέχονται να αναπνέουν τον καρκίνο. Επίσης για την ιστορία: Το επόμενο Δημοτικό συμβούλιο διατυμπάνισε και προσπάθησε να εγκρίνει την περιοχή Μαυρίλες στον προφήτη Ηλία στον Πιτροφό πάνω στις πηγές. Και αυτό δεν το έκανε κάποιος ή κάποιοι, αλλά το Δ.Σ. του Δήμου Άνδρου...

This comment was minimized by the moderator on the site

Πραγματικά μέσα σε όλα αυτά που έχετε γράψει που με βρίσκουν να συμφωνώ μαζί σας και να σας αναγνωρίζω ότι έχετε κάνει τεράστια προσπάθεια για το θέμα του χυτυ να βάλετε όμως και άλλες ερωτήσεις που όμως μπορεί να πονάνε.Οπως ποιος έχει κέρδος από μια φωτιά που δυστυχώς καίει για 4 μέρα που καίει ασύστολα και γεμίζει όλη την περιοχή και ειδικά τον πιτροφο αλλά και ζαγανιαρι Μεσσαρια άλαδου κτλ με διοξίνες κάνοντας ακατάλληλα ότι παράγετε αλλά και τρέφετε από αυτά τα μέρη? Πως γίνετε να περνει μια χωματερή μπρος με καιρικές συνθήκες αρνητικές για φωτιά Νοέμβρη μήνα και με καύσωνες όλο το καλοκαίρι να μην συμβαίνει τίποτα? Και τέλος εάν είναι εμπρησμός μιλάμε για εγκληματία που καταστρέφει ένα τεράστιο μέρος βάζοντας φωτιά με νοτιαδες άρα και μεγάλο βλάκα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μηνδρινος και Φιλιππιδης
Δύο έγκριτοι δημοσιογράφοι από την Άνδρο, περιγράφουν το πρόβλημα με δύο λεξεις
Πόση μεγάλη διαφορά βλέπει κανείς στα δύο ρεπορτάζ.
Το ένα χωρίς χαραχτηρισμους και προσωπικές επιθέσεις και το άλλο έχει σαν στόχο το πρόβλημα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Έχετε γράψει 4 σχόλια με διαφορετικά ψευδώνυμα με μόνο στόχο εμάς κι όχι το πρόβλημα του ΧΑΔΑ που καίγεται. Μας λέτε τώρα τους δύο δημοσιογράφους που λένε τα ίδια με εμάς μόνο και μόνο για να μας βρίσετε στην τελευταία φράση σας.
Σας απασχολεί πως θα μας συκοφαντήσετε εσείς μια ομάδα ανθρώπων που σαμποτάρετε την Άνδρο με ψευδή στοιχεία την Πλούσκα. Το ότι αυτά που γράφουμε από το 2015 μέχρι σήμερα δεν σας αρέσουν το ξέραμε. Το ότι θα συνεχίζατε με μόνο στόχο να μας συκοφαντήσετε μέχρι σήμερα δεν το ξέραμε. Αλλά και να το ξέραμε πάλι τα ίδια θα γράφαμε όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια.
Δεν σας αρέσουν αυτά που γράφουμε. Κανένα πρόβλημα. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί ασχολείστε μαζί μας τόσο πολύ. Κάνουμε την δημοσιογραφία που μάθαμε σε μεγάλα ΜΜΕ και διδάξαμε σε πανεπιστήμια στην Ελλάδα, στην Κύπρο, στις ΗΠΑ. Εσείς την "αντικειμενική δημοσιογραφία" σε στιλ Πλούσκας που την μάθατε;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 8 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Είσαι για ψυχίατρο με όσα γράφεις.
Συνέχισε και το ποτάμι αποδοκιμασίας όλο και μεγαλώνει.
Θα έρθει η ώρα που θα σας πνιξει
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ευχαριστώ ψυχίατρε μου. Ή, τρελογιατρέ μου! Εντυπωσιακή η διάγνωση σας. Μόνο ένα ερώτημα: εσείς υγιής ψυχίατρος γιατί μας διαβάζετε; Και το χειρότερο: γιατί μας σχολιάζετε αφού "το ποτάμι της αποδοκιμασίας μεγαλώνει";
Γιατρέ μου δεν είναι λίγο ψυχοπαθές να διαβάζετε εσείς υγιής άνθρωπος κάποιο που θεωρείτε για το Δαφνί; Και δεν είναι λίγο κοινωνική διαταραχή να γράφετε σε κάποιον που θα τον πνίξει "ένα ποτάμι αποδοκιμασίας"!!! Κάτι δεν πάει καλά με αυτά που γράφετε γιατρέ μου...
Και πως εξηγείτε ψυχίατρε μου πως το 56% μας διαβάζει σχεδόν καθημερινά, ενώ τον δεύτερο μόνο 9% και την τρίτη μόνο 6%. Αυτό είναι "το ποτάμι" που θα μας πνίξει; Από τι; Από το πολύ διάβασμα;
Γιατρέ μου μήπως μόλις ξέφυγες από το Δαφνί και δεν το ξέρεις;
Περαστικά σας γιατρέ μου...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 8 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας...

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Τέτοια πνευματική φτώχια που αντιγράφεις φράσεις πλουσκαία...
Τα ίδια έλεγες κι όταν ήσουν στο ΠΑΣΟΚ. Τα ίδια και στον ΣΥΡΙΖΑ. Τα ίδια και στην Άνδρο. Δεν βαρέθηκες να αντιγράφεις και να χάνεις μεγαλοκοπέλα μου...
ΥΓ Δεν έχεις σχέση με Πιτροφό ή Ζαγανιάρι. Όσοι έχουν υπογράφουν όπως ο Ψαριανός. Στο τρολάρισμα απαντάμε με τρολάρισμα καλή μου......

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 8 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Από το λεφτά υπάρχουν, του Γιωργάκη φτάσαμε στο ότι σε έξι μήνες ο δεματοποιητης θα έχει φύγει, του Δημητράκη. Κοινή συνισταμένη εμείς που τους πιστέψαμε. Δυστυχώς η απογοήτευση μεγαλώνει καθημερινά

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Το σε 6 μήνες το είχε πει ο ΚΑΝΕΝΑΣ. Το είχε θέσει ως στόχο το Εν Ανδρω κι έχασε. Τα μπερδέψατε. Εμείς λοιπόν δικαιούμεθα να είμαστε απογοητευμένοι. Εσείς ΟΧΙ. Δεν πιστέψατε σε τίποτα παρα μόνο στον Γιαννάκη (ΚΑΠΑΚΗ) και ΧΑΣΑΤΕ ως γνωστόν...
ΥΓ Να σας θυμίσουμε πως υπήρξε η 5ετία Θεοδοσάκη που πάλεψε ο άνθρωπος στα μαρμαρένια αλώνια με τον κυβερνητικό Γιαννάκη (ΚΑΠΑΚΗ) και κατάφερε ο τελευταίος (κυριολεκτικά τελευταίος) να μην ενεργοποιηθεί για 5 χρόνια η ΠΛΟΥΣΚΑ της Ζωής σας... Αλλά τώρα να που θα ξεκινήσει. Προς ικανοποίηση ΟΛΗΣ της Άνδρου...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 8 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Τα ίδια παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Χρόνια τώρα η ίδια ιστορία και κανένας δεν νοιάζεται. Ενδιαφέρονται λένε για την υγεία μας, τους πιστεύει κανείς; Κρανίου τόπος η Άνδρος, ούτε για τον τουρισμό, ούτε για την υγεία, ούτε για το περιβάλλον νοιάζονται και κανείς δεν παραιτείται. Μόνο για την καρέκλα και τι θα πει το κόμμα...

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Τις ευθύνες για την έλλειψη ΧΥΤΥ σε αυτούς που έδωσαν μάχη 8 χρονια για να μην έχουμε. Δεν υπάρχει κόμμα και καρέκλα που δεν ήθελε ΧΥΤΥ. Υπάρχει η Άνδρος της Ζωής τους που επί 7ευία δίνει μάχη κατά της σωστής λύσης που έχει επιλεγεί.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 8 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Φώτο του Δημάρχου δεν είδαμε από τη φωτιά.
Μεγάλος ψεύτης και πολιτικός απατεώνας.... κάνει εγκαίνια στη ταβέρνα με βιολιά.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Το ότι χειρουργήθηκε η γυναίκα του την Παρασκευή δεν σας λέει τίποτα; Και γιατί να σας λέει εσείς γράφετε πως γλένταγε με βιολιά κι ο άνθρωπος ήταν στο νοσοκομείο... Έτσι κάνετε αντιπολίτευση κυρία της Πλούσκας ε;
Κάπως έτσι απάνθρωποι και ψεύτες είστε Πλουσκαία μου (που υπογράφετε Πιτροφιανός) κι έχετε μείνει 3 και ο κούκος

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 8 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
Περισσότερα