Ασταμάτητο το χιόνι. Ρεπορτάζ από την Άνδρο. Συνεχίζουν οι εκχιονισμοί από ΣΕΔΑ και Δήμο...

"Τι Όλυμπος και Πήλιο; Εδώ μιλάμε για το Κούρβουλο, το βουνό του Συνετίου". Μας έγραψε ο Αυγουστής Τηνιακός στέλνοντας μας μερικές εξαιρετικές φωτογραφίες...

ΣΤΑΥΡΟΠΕΔΑ

Εν τω μεταξύ συνεχίζουν ασταμάτητα τους εκχιονισμούς τα μηχανήματα του Δήμου Άνδρου και ο ΣΕΔΑ σε όλη την Άνδρο. Στη φωτογραφία από την διάνοιξη του δρόμου Χώρα-Σταυροπέδα-Ζαγανιάρη.

Ένα εντυπωσιακό βίντεο από τις διανοίξεις δρόμων από Χώρα προς Σταυροπέδα και από Γαύριο προς Σταυρόπέδα.

Στη Σταυροπέδα αναγκάστηκαν λόγω της πυκνότητας της χιονόπτωσης να βάλλουν και τα πυροσβεστικά οχήματα του ΣΕΔΑ αλυσίδες για να συνεχίσουν τις διανοίξεις.

Στη Σταυροπέδα ήταν το σημείο συνάντησης των συνεργείων που διάνοιγαν τους δρόμους από Γαύριο, Χώρα και Κόρθι. Στη φωτογραφία της κοινής συνάντησης και των τριών διακρίνονται ο δήμαρχος, ο επικεφαλής του πυροσβεστικού κλιμακίου, η υπεύθυνη πολιτικής προστασίας του Δήμου και εθελοντές δασοπυροσβέστες που συμμετέχουν στις διανοίξεις των δρόμων.

ΜΠΑΤΣΙ: ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ

Ο αναγνώστης και φίλος από το Μπατσί έστειλε δύο φωτογραφίες πιστοποιώντας πως όντως το χιόνι έφτασε στην παραλία και στην θάλασσα.

Το Μπατσί από ψηλά χιονισμένο. Λευκή και η στέγη του Αγίου Φιλίππου...

ΣΥΝΕΤΙ: ΤΙ ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΑΙ ΠΗΛΙΟ...

 

Στο Συνετί το χιόνι έκλεισε τον δρόμο. Και ο σκύλος κοιτά με απορία το τοπίο. Η φωτογραφία είναι του αναγνώστη Αυγουστή Τηνιακού.

 

Άλλη μια εντυπωσιακή φωτογραφία του Αυγουστή Τηνιακού με το κατάλευκο βουνό και τα βαρυφορτωμένα χιόνι δέντρα στο Συνετί. Το χωριό μετακόμισε στην Ελβετία αυτές τις μέρες. Δεν χρειάζεται πια να πάνε εκεί οι κάτοικοι του. Ήρθε αυτοί εδώ....

Μια ακόμα πανοραμική φωτογραφία του Συνετίου από τον Αυγουστή Τηνιακό.

ΖΑΓΑΝΙΑΡΗΣ

 Ζαγανιάρης: Διάνοιξη δρόμου από τον ΣΕΔΑ...

ΑΜΟΛΟΧΟΣ: ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ

Διανοίχτηκε ο δρόμος για τον Αμόλοχο από τον Δήμο...

ΥΨΗΛΟΥ: ΥΨΗΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ...

 Ότι βλέπετε από το Υψηλού προς την Χώρα λόγω της συνεχιζόμενης πυκνής χιονόπτωσης...

 Στους 30 πόντους το χιόνι στο Υψηλού. Και συνεχίζεται η χιονόπτωση...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"