ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΟΙΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΔΙΑΝΟΙΚΤΟΙ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Τα δύο αυτοκίνητα της πολιτικής προστασίας του Δήμου Άνδρου που κινούνται διαρκώς σε όλα τα σημεία που έχουν ακόμα προβλήματα. Χτες σε συνάντηση τους στον Πιτροφό. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, 27.01.2022

1. Συνεχίζονται οι εκχιονισμοί σήμερα 27/01, στα εναπομείναντα τμήματα των ορεινών χωριών. Συγκεκριμένα στο κομμάτι Αποίκια – Κατακαλαίοι -  Βουρκωτή - Άρνη με πέντε μηχανήματα, προς Βιτάλι με δύο μηχανήματα, προς Λειβάδιζα με δύο μηχανήματα.

Είναι αποκλεισμένες οι οδοί: από άνω Άγιο Πέτρο προς Βιτάλι, ο δρόμος προς Λειβάδιζα και το κομμάτι από Βουρκωτή μέχρι Ρέματα.

Εκδόθηκε απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στα τμήματα των οδών: από Κατακαλαίοι έως Ρέματα και από άνω Άγιο Πέτρο έως Βιτάλι, επειδή παραμένει τεράστιος όγκος χιονιού στο οδόστρωμα και τις πρώτες πρωινές ώρες σημειώνεται παγετός. Η κίνηση των Ι.Χ οχημάτων δυσχεραίνει τον εκχιονισμό των οδών από τα μηχανήματα.

2. Είναι δεκάδες τα αιτήματα των πολιτών για εκχιονισμό - διάνοιξη μικρών δημοτικών δρόμων, ιδιωτικών οδών και ραμπών. Ενημερώνουμε όλους ότι, προτεραιότητα έχει η διάνοιξη των ορεινών χωριών που παραμένουν και σήμερα αποκλεισμένα. Μετά το τέλος της διάνοιξης των οδών που οδηγούν σε ολόκληρα χωριά, ο Δήμος θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ικανοποίηση όσο το δυνατόν περισσοτέρων αιτημάτων.

 

Πολιτική Προστασία

Δήμου Άνδρου