ΑΝΔΡΟΣ: Ξεκινά ο Θεολόγος. Χιόνια στα ορεινά. Ηρεμία στα πεδινά...

Πρωινή φωτογραφία Τετάρτη 9/2 από τα Λειβάδια: Διακρίνονται τα χιόνια ψηλά στο Πέταλο και στην Κουβάρα.

Με λίγα χιόνια στα ορεινά από τη νύχτα και ηρεμία στα πεδινά ξεκίνησε η μέρα στην Άνδρο σήμερα Τετάρτη 9/2. Ο καιρός έπεσε και άνεμοι 7 μποφόρ πνέουν στα πελάγη γύρω από το νησί. Το απαγορευτικό λήγει σήμερα ο Θεολόγος ξεκινά πάλι τα δρομολόγια επιστρέφοντας από Μύκονο για Ραφήνα.

Πέφτει ο χτεσινός καιρός και λήγει το απαγορευτικό. Ο Θεολόγος επιστρέφει και πάλι στα δρομολόγια.

Από την Άνδρο θα περάσει στις 14:45 (τρεις παρά τέταρτο) για Ραφήνα. Και από Ραφήνα θα φύγει απόψε για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο στις 18:30. Από αύριο και τα δρομολόγια επιστρέφουν κανονικά στις ώρες τους.

Τα δύο χθεσινά περιστατικά, που δεν μπόρεσε να έρθει στρατιωτικό ελικόπτερο και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας Άνδρου, αναμένεται να φύγουν για Ραφήνα με τον Θεολόγο το μεσημέρι. 

Η καταιγίδα που έπληξε την χώρα και την Άνδρο απομακρύνεται και από αύριο όλα αναμένεται να μπουν πάλι στην καθημερινή ρουτίνα. Χιόνισε τη νύχτα στα ορεινά. Με το πρώτο φως του ήλιου χιόνια έχει πλέον ψηλά πάνω από τον Πιτροφό, στην Βουρκωτή και στην Κουβάρα. 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Τα δύο "κόκκινα " του Παναγιωτάκη εξυπηρετούν με συνέπεια το νησί , σε δύσκολες καιρικές συνθήκες και με ελάχιστη κίνηση , ας μην τα βάζουμε και μαζί τους , άλλωστε τα απαγορευτικά εκδίδονται και λήγουν από τα λιμεναρχεία !!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Από Ραφήνα ακόμη απαγορευτικο…
Το κρουαζιερόπλοιο Αικατερινη παραμένει δεμένο..
Ξέρω επισκευές θα πεις.
Για δες λίγο και τις κριτικές στον Ιστότοπο της
Ναυτιλιακής..
Ο κόσμος δεν τρώει σανό, καταλαβαίνει όταν
τον δουλεύουν ασύστολα!!

ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Και τα Blue Star από Πειραιά δεν εκτελούνται. Πόσο ανόητος μπορεί να είστε; Τι ώρα λήγει το απαγορευτικό νησιώτη του καναπέ στα Βριλήσσια ή στο Νέο Ηράκλειο; ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!! Στα πελάγη Αθηναίε μου έχει ακόμα κυματισμό μεγάλο. Εσύ στην Κηφισιά ή στο Γκύζη δεν έχεις και δεν θα έχεις κυματισμό. Άρα ΟΡΘΩΣ το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - που δεν το γουστάρεις γιατί έτσι κι αλλιώς πας μόνο το καλοκαίρι στην Άνδρο - δεν έχει λύσει κάβους. Όπως και ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ. Δεν κανονίζει ο Παναγιωτάκης τον απόπλου ανόητε ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ - κάτι που δεν ξέρεις φυσικά - ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΠΛΟΥ...
Γράφουμε τα παραπάνω επειδή είστε αδαής, κακόπιστος και δεν γουστάρετε τα μόνα πλοία που εξυπηρετούν την Άνδρο όλο τον χρόνο και μάλιστα αυτή την εποχή της πανδημίας.
Την επόμενη φορά που θα έρθεις Άνδρο Φεβρουάριο να σου δρομολογήσουνε εσένα το Κουήν Μαίρη...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro