Αεροδιακομιδή 90χρονου με covid-19. Το ελικόπτερο πήγε και... ήρθε πάλι !!!

To EKAB της Άνδρου με όλες τις προφυλάξεις του πρωτοκόλλου λόγω μεταφοράς covid-19.

Πήγε τις δ;yο καρδιακές περιπτώσεις στις μια το μεσημέρι και στις τρεις ξανάρθε το στρατιωτικό ελικόπτερο της SAR (Έρευνας και Διάσωσης) στην Άνδρο. Αυτή τη φορά για να πάρει 90χρονο που είχε covid-19.

Είναι μια από τις ελάχιστες περιπτώσεις (μια-δύο), που έφυγε ασθενής με κορονοϊό από το νησί με ελικόπτερο. Οι υπόλοιπες - σχετικά λίγες πάντως σε σχέση με τα άλλα μεγάλη νησιά - έφυγαν δια θαλάσσης.

Ακόμα και μετά το μεσημέρι δυσκολεύτηκε το στρατιωτικό ελικόπτερο να προσγειωθεί από τον αέρα...

Ο 90χρονος δεν είναι εμβολιασμένος, αλλά μετά από σύσταση των ιατρών γιατί έχει κάνει εγχείρηση καρδιάς. Είναι ειδική περίπτωση. Για τον λόγο αυτόν και οι γιατροί του Κέντρου Υγείας έκριναν - αν και δεν ήταν καταβεβλημένος - να φύγει με ελικόπτερο. Γιατί μια επιβάρυνση στην περίπτωση του θα μπορούσε να έχει σοβαρές συνέπειες. Έτσι, το ελικόπτερο πήγε κα...ι ήρθε πάλι! Αυτή τη φορά με όλες τις προφυλάξεις του Covid-19.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

90 χρονος φεύγει από την 'Ανδρο με ελικόπτερο και στην Αθήνα οι θάνατοι αγγίζουν διαρκώς τους 100 σε ημερήσια βάση. Από την μία το ΕΣΥ έχει γονατίσει από έλλειψη έμψυχου δυναμικού αλλά και υλικών και από την άλλη τα ελικόπτερα πάνε και έρχονται για 90 χρονους χώρίς άμεση ανάγκη. Η Ελλάδα των αντιθέσεων και της αναρχίας.

Από την άλλη ΚΑΝΕΙΣ δεν κάνει λόγω για τους ξαφνικούς θανάτους σε "μικρές" ηλικίες που σχετίζονται με καρδιακές παθήσεις. Γιατί τέτοια ομερτά;

This comment was minimized by the moderator on the site

90χρονος ανεμβολίαστος. Τώρα τι να πείς?
Μυαλό δεν έχουν οι δικοί του?
Αδικαιολόγητο

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Κάνετε λάθος. Οι γιατροί λόγω εγχείρησης καρδιάς συνέστησαν να μην κάνει εμβόλιο...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro