Βρεφονηπιακός σταθμός στο Κόρθι. Χορηγία οικογένειας Λαούδη.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΟΡΘΙΟΥ

Στην δημιουργία Βρεφονηπιακού σταθμού στο Κόρθι προχωράει ο Δήμος μας σε συνεργασία με την ΑΦΟΙ ΛΑΟΥΔΗ ΑΕΒΕ. Ο βρεφονηπιακός σταθμός θα στεγαστεί σε δημοτικό κτίριο στον Όρμο Κορθίου και θα είναι δυναμικότητας 15 νηπίων και 6 βρεφών. 

Το κόστος εκσυγχρονισμού και προσαρμογής του κτιρίου, ώστε να πληροί τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις, έχει αναλάβει η εταιρεία ΑΦΟΙ ΛΑΟΥΔΗ ΑΕΒΕ την οποία ευχαριστώ θερμά. Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΛΑΟΥΔΗ ΑΕΒΕ ήταν και είναι πάντα κοντά στις ανάγκες του Κορθίου αποδεικνύοντας την αγάπη της οικογένειας Λαούδη για τον τόπο τους. 

Οι εργασίες μετατροπής αφορούν την διαμόρφωση των αιθουσών, την αντικατάσταση κουφωμάτων, την διαμόρφωση των χώρων υγιεινής, την τοποθέτηση αντιολισθηρού δαπέδου στις αίθουσες ύπνου και απασχόλησης βρεφών και νηπίων, την κατασκευή εσωτερικών χωρισμάτων από γυψοσανίδα, τους χρωματισμούς του κτιρίου και άλλες εργασίες ώστε ο σταθμός να εναρμονιστεί με τις διατάξεις του Π.Δ. 99/2017. 

Η μελέτη του έργου εκπονήθηκε από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας. Ένα ακόμα έργο υποδομής θα ξεκινήσει άμεσα καλύπτοντας μια από τις βασικές ανάγκες της περιοχής Κορθίου.

 Ευχαριστώ θερμά την οικογένεια Λαούδη!

 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΆΝΔΡΟΥ

 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο στην εταιρεία Λαουδη για την ευαισθησία της!!!
Στην υγειά...
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Το παραπάνω σχόλιο του ΙΡ 94.65.105.43 γράφεται για δεύτερη φορά. Περιέχει χυδαίες συκοφαντίες και άθλιους υπαινιγμούς. Κόβεται για δεύτερη φορά. Το οεοοοοο και η λάσπη στα γήπεδα της ζωής σας όχι στο ΕΝ ΑΝΔΡΩ.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Γιατί, δεν είναι;

This comment was minimized by the moderator on the site

Πότε θα γράψει ανακοίνωση ο κ. Θ Σουσουδης ότι ο Βρεφονηπιακός Σταθμός είναι δικός του;