Εξακολουθούν ψηλά Άνδρος και Κυκλάδες. Στο 9,71% το ιικό φορτίο στην Άνδρο...

Με 70 κρούσματα σήμερα 16/3 η Άνδρος και 414 οι Κυκλάδες εξακολουθούν ψηλά. Όμως υπάρχει μια μικρή πτώση από τα 105 κρούσματα που είχε χτες η Άνδρος και 435 οι Κυκλάδες. Όμως οι αριθμοί αδιαμφησβήτητα εξακολουθούν και σήμερα ψηλά. Ψηλά όμως για τα δεδομένα του μεγέθους των νησιών είναι και η Κέα-Κύθνος (16) και η Μήλος (23). Ψηλά σταθερά η Νάξος (99), η Σύρος (73) και η Πάρος (59). 

Στο 9,71% ανέρχεται το ιικό φορτίο κοροναϊού στην Άνδρο, σύμφωνα με την νεότερη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για την εικόνα της πανδημίας στην Ελλάδα. Εξαιρετικά υψηλά είναι παράλληλα και τα ποσοστά σε περιοχές όπως η Μήλος με 8,09% και η  Ευρυτανία με 5,29%. Παράλληλα, ξεπερνούν το 5% η Τήνος και το Ρέθυμνο, καθώς εκεί καταγράφονται ποσοστά της τάξης του 5,17% και 5,02%.

 

Όλα δείχνουν πως η omicron 2 μετάλλαξη έχει πάρει φόρα σε νησιά που δεν είχαν υψηλές μολύνσεις στο προηγούμενο διάστημα, ενώ εξακολουθεί να μην εξαπλώνεται σε νησιά που είχαν μεγάλα νούμερα προηγουμένως και τώρα έχουν περιοριστεί όπως η Θήρα (33) και η Μύκονος (14)  

Αναλυτικά ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη 16/3 στις Κυκλάδες τα ακόλουθα κρούσματα:

  • ΑΝΔΡΟΥ 70
  • ΘΗΡΑΣ 33
  • ΚΕΑΣ – ΚΥΘΝΟΥ 16
  • ΜΗΛΟΥ 23
  • ΜΥΚΟΝΟΥ 14
  • ΝΑΞΟΥ 99
  • ΠΑΡΟΥ 59
  • ΣΥΡΟΥ 73
  • ΤΗΝΟΥ 27

ΣΥΝΟΛΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 414

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Είστε ανεύθυνος και απίστευτος στο τρολάρισμα. Πως μεταφέρει κάποιος κορονοϊό χωρίς να είναι κρούσμα; Χωρίς να νοσεί;
Μόνο στο μυαλό σας μεταφέρεται ο κορονοϊός χωρίς ζωντανό ξενιστή. Μάλλον νομίζετε πως ο κορονοϊός μεταφέρεται σε μπουκαλάκια ή σε συσκευασία ούζου...
Περαστικά σας...
Τρολάρισμα τέλος εδώ μέσα φθηνέ και "ανευθηνε"

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο .... φταιει.
Μπουχαχαχαχαχ

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Δυστυχώς μια κοινωνία που δεν προσέχει φταίει...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα της απερισκεψίας και πλεονεξίας των καταστηματαρχών της Άνδρου που το τριήμερο των αποκριών δε τήρησαν κανένα από τα προβλεπόμενα μέτρα, γεμίζοντας ασφυκτικά τα μαγαζιά τους, ο ένας πελάτης κυριολεκτικά πάνω στον άλλο, όλα στο βωμό του κέρδους, παρασίτωντας για ακόμα μια φορά εις βάρος του κοινού καλού. Απορώ με το θράσος τους και παράλληλα με την ανοχή των αρχών.

This comment was minimized by the moderator on the site

Βρε κλείστε τα σχολεία 2-3 μέρες μαζί με το Σαββατοκύριακο. Μηδενήστε και τις χοροεσπερίδες και τα παρτυ γεννεθλίων και τις βεγγέρες και τα πανυγήρια οι μεγαλύτεροι. Τι σκεπτεστε ακόμη??τι περιμένετε ?? να πάμε σε νέο lockdown??