Φωτιά με χιονόνερο στα όρια Βουρκωτής - Άρνης

Η φωτιά στις 20:00 πάνω από την Άρνη. Ο άνεμος είναι βόρειος και σπρώχνει την φωτιά προς την κορυφογραμμή μακριά από την Άρνη. Φωτογραφία αναγνώστη από τα Ρέματα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/3, ΩΡΑ 23:30 Πυροσβεστική και εθελοντές κατάφεραν για μια ακόμα φορά να σβήσουν την φωτιά μετά από κοντά 4 ώρες. Κάηκαν 100 στρέμματα θάμνων και χορτολειβαδικής έκτασης.

Η πυροσβεστική πλησιάζει μέσα στη νύχτα την φωτιά

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/3, ΩΡΑ 21:30 - Για μια ακόμα φορά η Άνδρος ξαφνιάζει. Έτσι, σήμερα Σάββατο 19/3 γύρω στις 19.30 φωτιά ξέσπασε στα όρια Άρνης και Βουρκωτής, κάτω από τον δρόμο προς τους Άγιους Σαράντα. Αυτό που ξαφνιάζει και εκπλήττει είναι πως η φωτιά ξέσπασε, ενώ στην περιοχή πέφτει χιονόνερο! Την ίδια στιγμή όμως πνέει και βόρειος άνεμος περίπου 6 μποφόρ.

Οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο της φωτιάς γύρω στις 20:00. Το Εν Άνδρω ειδοποιήθηκε από κάτοικο των Ρεμάτων που έστειλε και φωτογραφία. Επί τόπου επιχειρούν 7 πυροσβέστες, 3 εθελοντές και 4 οχήματα. Το μέτωπο είναι περίπου 100 μέτρα. Οι πυροσβέστες δεν μπορούν να πλησιάσουν με τα οχήματα και επιχειρούν σε πεζοπόρα τμήματα.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»