ΜΕTAΦΟΡΑ ΑΠΟΨΕ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΤΣΙ ΜΕ COVID-19

Το ΛΣ 115 της Άνδρου στην Ραφήνα απολυμαίνεται από το λιμεναρχείο Ραφήνας για να επιστρέψει στην Άνδρο. Οι άνδρες του πληρώματος του περιμένουν να ολοκληρωθεί η απολύμανση. Φωτογραφία ΕΝ ΑΝΔΡΩ.

"Καλησπέρα. Αργά το απόγευμα σήμερα Δευτέρα 28/3 μετεφέρθηκε με σκάφος του λιμενικού για Ραφήνα κυρία με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Πρόκειται μάλλον για covid-19 αν κρίνω από τις στολές που φορούσε το πλήρωμα του σκάφους. Κωνσταντίνος Τομαράς."

Το παραπάνω μήνυμα έφτασε στο Εν Άνδρω απόψε από τον φίλο αναγνώστη και τον ευχαριστούμε για την πληροφορία. Στη συνέχεια κάναμε την σχετική έρευνα και διαπιστώσαμε από το λιμεναρχείο Ραφήνας πως το σκάφος έφτανε σε λίγα λεπτά. Έφτασε γύρω στις 21:45. Κατεβήκαμε στο λιμάνι και φωτογραφίσαμε το σκάφος του λιμενικού και το πλήρωμα του που για μια ακόμα φορά έκαναν το καθήκον τους.

Το ασθενοφόρο που ξεκινά από το λιμάνι να μεταφέρει την γυναίκα σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Από το ΕΚΑΒ μάθαμε πως η κυρία - 56 ετών από το Μπατσί - μπορούσε να περπατήσει. Όμως τα συμπτώματα ανησύχησαν τους γιατρούς, που έκριναν πως έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένως στην Αθήνα.

Σημειώνουμε πως από τα εκατοντάδες κρούσματα όλης αυτής της δύσκολης περιόδου για την Άνδρο εδώ και αρκετό καιρό είναι η πρώτη μεταφορά που είχαμε εδώ και αρκετό καιρό. Κάτι που δείχνει πως η συντριπτική πλειοψηφία των ανδριωτών περνά τον ιό σχετικά ήπια είτε λόγω εμβολιασμού είτε και λόγω εξασθένισης του με την μετάλλαξη Omicron 2.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Κύρια Ντίνα δεν επιτρέπεται να μπουν τα κρούσματα μέσα στο πλοίο, αλλά επιτρέπεται να μπουν μέσα σε ένα σκάφος 2Χ2 και να είναι σε απόσταση αναπνοής με τους λιμενικούς. Από τα θέατρα του παραλόγου του Ελληνικού κράτους. Λες και δεν ξέρουμε ότι οι μισοί επιβάτες μέσα στο πλοίο είναι κρούσματα ανεπιβεβαίωτα και ταξιδεύουν κανονικά στα σαλόνια και χωρίς μάσκες!

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπραβο σε αυτα τα παιδια μονο συγχαρητηρια αξιζουν. Γιατι δεν εστειλαν τη γυναικα με το πλοιο ομως;