ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΔΕΚΑΔΩΝ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΣΤΟ ΜΠΑΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΕΖΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ

 

Στο λιμάνι του Μπατσίου και με σύμμαχο τον καλό καιρό σήμερα Σάββατο 14/5 και ώρα 11 το πρωί έγινε εντυπωσιακή είσοδος δεκάδων φουσκωτών του Όμιλου Φουσκωτών Ελλάδος εγκαινιάζοντας με τον τρόπο αυτό την θερινή σεζόν στην Άνδρο. Την ώρα της εισόδου άναψαν βεγγαλικά και καπνογόνα δημιουργώντας εορταστική ατμόσφαιρα.

Στην προβλήτα τους περίμεναν τοπικά βιολιά με συνοδεία του χορευτικού Ομίλου Υδρούσας, με πλούσιο μπουφέ και κεράσματα από τους καταστηματάρχες. Από τις τοπικές αρχές παραβρίσκονταν ο αντιδήμαρχος Ν. Μουστάκας, η πρόεδρος του τοπικού Α.Βολίκα και η πρόεδρος της κοινωφελούς εταιρείας Σ. Τουντασάκη.

Από τον Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδας δόθηκαν οι χορηγίες προς το δημοτικό σχολείο Μπατσίου, με αποδέκτη τον διευθυντή Χ. Πέππα και στο αγροτικό ιατρείο Μπατσίου, με αποδέκτρια την διευθύντρια του ΚΥ Άνδρου κα Ε. Λιαποπουλου.

Έτσι μέσα σε κέφι και χορό, τη συμμετοχή κατοίκων και μελών του συλλόγου φουσκωτών ξεκίνησε η καλοκαιρινή περίοδος. Κατάληξη της γιορτής ήταν οι ευχές του χρόνου να είναι πάλι κοντά μας ο Όμιλος. Το απομεσήμερο αρκετά μέλη του συλλόγου επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητα και πήγαν εκδρομή στην Χώρα.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»