Έρχονται ηλεκτρικά ποδήλατα στην Άνδρο!!!

(Μπαίνει πια στη ζωή μας το ηλεκτρικό ποδήλατο σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Δήμου Άνδρου! Με χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα έρχονται στην Άνδρο 30 ηλεκτρικά ποδήλατα, 32 θέσεις κλειδώματος, 4 σταθμοί φόρτισης, τερματικό, λογισμικό χρήσης, εφαρμογές κινητών, συντήρηση και λειτουργία ενός έτους. Η ζωή αλλάζει βήμα-βήμα και από τα ποδήλατα περνάμε στα ηλεκτρικά ποδήλατα! - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ

Με απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων εγκρίθηκε χρηματοδότηση ύψους 255.794,16€ που αφορά την προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος μίσθωσης ηλεκτρικών ποδηλάτων. Η δράση εντάχθηκε και υλοποιείται στα πλαίσια της πράξης «ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΙΚΡΟΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ».

Αφορά:

-Τριάντα (30) ηλεκτρικά ποδήλατα πόλης.

-Τριάντα δύο θέσεις (32) κλειδώματος και φόρτισης ποδηλάτου.

-Τέσσερα συστήματα (4) φόρτισης και μίσθωσης .

-Ένα τερματικό (1) συστήματος μίσθωσης ποδηλάτου.

-Πέντε (5) άδειες χρήσης λογισμικού τερματικού μίσθωσης .

-Web Based λογισμικό διαχείρισης.

-Mobile εφαρμογής (ios-Android) για κινητά.

-Λογισμικό και εξοπλισμό έκδοσης έξυπνων καρτών.

-Εγκατάσταση εξοπλισμού, υπηρεσίες εκπόνησης μελέτης εφαρμογής, καθώς και υπηρεσίες εκπόνησης μελέτης και διαχείρισης του έργου.

-Υπηρεσίες εκπαίδευσης και πιλοτικής λειτουργίας.

-Υπηρεσίες λειτουργίας συστήματος για ένα (1) έτος.

- Δράσεις δημοσιότητας.

Το σύστημα θα επιτρέπει την αυτόματη μίσθωση ηλεκτρικών ποδηλάτων χωρίς την παρουσία προσωπικού. Τα ποδήλατα θα τοποθετηθούν σε σταθμούς ενοικίασης και αυτόματης φόρτισης τους, οι οποίοι θα περιλαμβάνουν θέσεις κλειδώματος - φόρτισης και θα επιτρέπουν την φόρτιση των ποδηλάτων. Τα συστήματα μίσθωσης δημόσιας χρήσης ποδηλάτων τυγχάνουν μεγάλης αποδοχής διεθνώς και αποτελούν πρωτοβουλία με ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό.                                   

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet