Έρευνα λιμενικού Άνδρου, Ραφήνας, Λαυρίου. Εντοπίστηκε νεκρός ο 41χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοείτο…

 Το σκάφος του λιμενικού Άνδρου. Φωτογραφία αρχείου.

Τραγική κατάληξη στην υπόθεση εξαφάνισης του 41χρονου ψαροντουφεκά, που αγνοούνταν εδώ και δύο ημέρες στην θαλάσσια περιοχή της Καρύστου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Evima.gr το πτώμα του άτυχου άνδρα, που ήταν και πατέρας δύο παιδιών, ξέβρασε η θάλασσα στην παραλία Ποτάμι.

Τα ίχνη του χάθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στη θαλάσσια περιοχή του Κάβο Ντόρο, ανοιχτά της Καρύστου στην Εύβοια, όταν παρέα τριών ψαροντουφεκάδων κατευθύνθηκαν ανοιχτά της Καρύστου προς την πλευρά του Αιγαίου για κατάδυση.

Όταν βγήκαν πάλι στην επιφάνεια οι δύο από αυτούς διαπίστωσαν πως ο τρίτος δεν είχε εμφανιστεί και μάλιστα εντόπισαν τη σημαδούρα του να κατευθύνεται ανοιχτά προς τη θάλασσα.

Οι λιμενικές Αρχές που ειδοποιηθήκαν σήμαναν συναγερμό και ξεκίνησε επιχείρηση αναζήτησης με τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) στην οποία μετείχαν 3 περιπολικά του Λιμενικού Σώματος (Άνδρου, Ραφήνας, Λαυρίου) που υπερέβησαν εαυτόν, σκάφη ιδιωτών, ενώ στις έρευνες μετείχε και ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού όπως επίσης και ιδιώτες δύτες που ειδοποιήθηκαν συγχρόνως χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν και πάλι, με ένταση, οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, με ενισχυμένες δυνάμεις, ωστόσο στο τέλος επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο.

ΠΗΓΗ: ΚΟΝΤRA NEWS

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet