Κι άλλη διακομιδή με ελικόπτερο. Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους...

Το ελικόπτερο που έρχεται από Σύρο σε προηγούμενη διακομιδή στο ελικοδρόμιο της Άνδρου.

Την Δευτέρα 20/6 εκτός της διακομιδής με τα σκάφος της ακτοφυλακής αργά τη νύχτα είχαμε και διακομιδή με ελικόπτερο από Σύρο για Αθήνα. Επρόκειτο για σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα 57χρονου από το Γαύριο.

Η συχνότητα των ιατρικών επεισοδίων σε ένα νησί με πολλούς ενήλικες και ηλικιωμένους δείχνει πως χρειάζεται κάτι παραπάνω από καθημερινές διακομιδές. Η αναγκαιότητα ενίσχυσης του Κέντρου Υγείας καθίσταται κάτι παραπάνω από αναγκαία. Χρειάζονται μηχανήματα, γιατροί κλπ. Κάτι που παρά τα αιτήματα κατοίκων και τοπικών αρμοδίων δεν υπάρχει ανταπόκριση από την πολιτεία. Δυστυχώς, το νησί με πολλούς ηλικιωμένους κατοίκους βρίσκεται στον αυτόματο των συχνών διακομιδών με σκάφος ή ελικόπτερο. 

Με την ευκαιρία της σημερινής δημοσίευσης της δεύτερης διακομιδής σε μια μέρα (την Δευτέρα) με ελικόπτερο παραθέτουμε στα παραπάνω και το σχόλιο έγκριτής ιατρού και κατοίκου/παραθεριστού της Βόρειας Άνδρου:

"Μήπως θα έπρεπε να υπάρξει τελικά νοσοκομείο στην Άνδρο και να δοθούν κίνητρα σε γιατρούς για μόνιμη εγκατάσταση μετοίκηση η έστω ένα είδος υποτρόφων  ειδικευμένων ιατρών που θα μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες του νησιού επάξια; - Ισμήνη Τριανταφυλλίδου Κυριακού"

Το παραπάνω σχόλιο της κ. Ισμήνης Τριανταφυλλίδου-Κυριακού, ιατρού, είναι ένα από τα δεκάδες που έχουν σταλεί για το ίδιο θέμα. Δυστυχώς τόσα χρόνια από την πολιτεία δεν έχει γίνει τίποτα. Το αντίθετο η πολιτεία κατάφερε να απαξιώσει και το νοσοκομείο της Σύρου, σύμφωνα με τις πληροφορίες που φτάνουν στο σάιτ. Με αυτές τις παρατηρήσεις να πλαισιώνουν την προχθεσινή διακομιδή που δεν προλάβαμε να συμπεριλάβουμε και την δημοσιεύουμε εκ των υστέρων επισείουμε κι εμείς στους αρμόδιους την ανάγκη ενίσχυσης του Κέντρου Υγείας Άνδρου.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Άμα δεν πας με το λιμενικό η το ελικόπτερο.....πας στα κυπαρισσακια... αδιάβαστος. ΛΥΠΑΜΑΙ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για τους βουλευτές Κυκλάδων και την τοπική πολιτική ηγεσία. Για την τελευταία, απαιτείται ΣΥΜΠΝΟΙΑ δημάρχου και σύμπασας της αντιπολίτευσεως. Βαρεθήκαμε τους βερμπαλισμούς, κόντρες κλπ από τους μεν και τους δε.
Λάβετε αυτό υπόψιν παρακαλώ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Να κάνετε το εμβόλιο κατά του κωρονοιου για να πάτε μία ώρα νωρίτερα. Αλήθεια ποσο έχουν ανέβει οι διακομιδες; δεν σας κάνει εντύπωση;