Ιατρική υποστελέχωση στο νοσοκομείου Σύρου! Και νέα κινητοποίηση των εργαζομένων!...

 

Όπως φαίνεται το Νοσοκομείο Σύρου, από το οποίο εξαρτάται και η Άνδρος, έχει πολλά προβλήματα, που παρά τις υποσχέσεις συνεχίζονται. Μαζί με τα προβλήματα συνεχίζονται και οι κινητοποιήσεις των Συριανών, των Φορέων Σύρου, ενώ εντείνεται η ανησυχία και το ενδιαφέρον όλων των νησιών που εξαρτώνται από το νοσοκομείο της Σύρου.

Μετά την κινητοποίηση στις 8/6/22 έγινε συνάντησή με τον Υπουργό Υγείας στις  9/6/22. Όμως, όπως φαίνεται τα προβλήματα παρέμειναν και με το καλοκαίρι οξύνθηκαν, ενώ οι υποσχέσεις δεν προχώρησαν. Τα στοιχεία του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σύρου το πιστοποιούν. Ενώ η ανακοίνωση της Ένωσης Ιατρών του Νοσοκομείου κρούει τον κώδωνα κινδύνου καθώς επισημαίνει κενά ιατρικού προσωπικού που έχουν επίπτωση στην λειτουργία του. 

Η κυβέρνηση στέλνει ε3κτάκτως στη Σύρο την Υφυπουργό της Υγείας για να εξετάσει επί τόπου τα προβλήματα ιατρικής υποστελέχωσης, αλλά και όσα επιπλέον υπάρχουν. Ο σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Σύρου απαντά στα κενά και στις καθυστερήσεις της επίλυσης των προβλημάτων εξαγγέλλοντας νέα κινητοποίηση στο προαύλιο του νοσοκομείου τη Δευτέρα 4/7/22.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet