Ηλιάνα Χώνα: αθλήτρια, μαθήτρια και τώρα φοιτήτρια!...

 

Από διασυλλογικούς αγώνες - 2018

Γνωστή ήδη η επιτυχούσα αριστούχος Ηλιάνα Χώνα, από την Άνδρο, στο απαιτητικό Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (παλιά ΑΣΟΕΕ) εισήλθε στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας 10η! Η Ηλιάνα μάς έστειλε με μήνυμα πως με 19.040 μονάδες πέρασε 10η στο Τμήμα της και με αυτή την πολύ υψηλή πανελλήνια βαθμολογία βρέθηκε να είναι ανάμεσα στις πρώτες και του νομού Κυκλάδων.

Παρουσιάζοντας την Ηλιάνα στις 3 Ιουλίου 2022 δεν αναφέραμε κάτι για την αθλητική της δραστηριότητα στον Ανδριακό. Η νεαρή κοπέλα επί 5 χρόνια ήταν αθλήτρια του μήκους και είχε επιτυχίες σε διασυλλογικό και πανελλήνιο επίπεδο παγκορασίδων.

Από διασυλλογικούς αγώνες - 2018

Ο Ανδριακός Όμιλος Φιλάθλων βλέποντας τη να επιτυγχάνει και στον επόμενο στίβο της ζωής της ένιωσε μεγάλη χαρά. Η Ηλιάνα λόγω της προετοιμασίας εισαγωγικών εξετάσεων, δεν συμμετείχε στις δραστηριότητες του αθλητικού τμήματος τα δύο τελευταία χρόνια. Τα μέλη διοικητικού συμβουλίου έστειλαν δύο θαυμάσιες φωτογραφίες της Ηλιάνας μαζί με τις θερμότερες ευχές τους για καλά σταδιοδρομία. Κι ελπίζουν να επιτύχει ότι ονειρεύεται και στο μέλλον, αλλά και να ξανασυναντηθούν κάπου οι δρόμοι τους.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"