Τζιπ ανατράπηκε στην ευθεία του Αγίου Πέτρου!!!

Τροχαίο ατύχημα χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς, αλλά με υλικές ζημιές σημειώθηκε σήμερα στη μεγάλη και επικύνδυνη ευθεία του Κάτω Αγίου Πέτρου. Ιδιωτικό τζιπ SUV με κατεύθυνση προς το Γαύριο εξετράπη από άγνωστη αιτία από την πορεία του, προσέκρουσε σε διαφημιστική πινακίδα και ανατράπηκε. Ο οδηγός υπέστη μώλωπες μόνο. 

Τα αίτια του ατυχήματος ερευνώνται. Από τις αρχές συνίσταται να προσέχουν ιδιαίτερα οι οδηγοί στην ευθεία αυτή να μην αναπτύσσουν ταχύτητες και να αποφεύγουν τα επικίνδυνα προσπεράσματα. Εκτός των άλλων στο οδόστρωμα κυκλοφορούν λουόμενοι και μικρά παιδιά.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Να πρόσεχε!!! Που είχε το μυαλό του;;;;;

This comment was minimized by the moderator on the site

Τα σαμαράκια δεν ειναι η λύση κι ευτυχώς η νομοθεσία έχει προβλέψει ορθά και απαγορεύει τη χρήση τους σε επαρχιακούς δρόμους.

This comment was minimized by the moderator on the site

Σε βεβαιώ εγώ αγαπητέ Ιvan(και άνευ μαθηματικών) ότι στο παρελθόν έχουν υπάρξει και θανατηφόρα τροχαία στις περιοχές παραλίας Κ.Α.Πέτρου και Κυπρί.Οι παλαιότεροι μόνιμοι κάτοικοι σίγουρα θυμούνται. Τα σαμαράκια αλλά και φανάρια στις εισόδους-εξόδους των καθέτων ίσως να ήταν μια λύση.Ομως η μεταβραδυνή(2-7πμ) έξοδος-διασκέδαση-ξεφάντωμα, των νέων κυρίως(που συνήθως είναι και τα θύματα των τροχαίων) δεν εγγυάται πρόληψη τέτοιων περιστατικών....Θυμηθείτε την 26 Ιουλίου 2021 ...........Δυστυχώς ο Μολώχ της ασφάλτου δεν χορταίνει.......

This comment was minimized by the moderator on the site

Ποσο δύσκολο ειναι να φτιαχτούν εκει και στο Κυπρι και όπου αλλου χρειαζεται 3-4 σαμαράκια ώστε οι οδηγοί να κόβουν αναγκαστικά ταχύτητα; Ειναι μαθηματικώς βέβαιο οτι καποια στιγμη (μακαρι να βγω ψεύτης) θα εχουμε κατι πολυ πιο σοβαρο. Ειδικά τα βραδια η κατάσταση ειναι άκρως επικινδυνη και οι ταχύτητες που αναπτύσσουν ειναι μεγάλες.