Τα παιδιά της "Κιβωτού του Κόσμου" στην Άνδρο

Αγαπητό Εν Άνδρω,

Σας πληροφορούμε πως στις 10-8-22 ο Σύλλογος Αλαδινού πρόσφερε ξενάγηση στο σπήλαιο της περιοχής και στη συνέχεια γεύμα στων χώρο του ομώνυμου γεφυριού που έχει διαμορφωθεί ως χώρος εορτών και υποδοχής. Το γεύμα πρόσφεραν γυναίκες του χωριού μας που το έφτιαξαν και το πρόσφεραν στα παιδιά.

Οι στιγμές ήταν συγκινητικές καθώς δύο παιδάκια είχαν γενέθλια και μέλος του συλλόγου πρόσφερε δωρεάν της τούρτες. Ακόμα ο κ. Γιάννης Παπαδόπουλος πρόσφερε 10 κιλά μέλι δικής του παραγωγής.

Η συμμετοχή όλων ήταν συγκινητική Στο τέλος μοιράστηκαν δώρα προσφορά του Συλλόγου Αλαδινου . Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση αγάπης και στους επαγγελματίες που πρόσφεραν δώρα!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ: Υπενθυμίζουμε πως τα παιδιά της Κιβωτού φιλοξενούντο τα προηγούμενα χρόνια στο μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης προσφορά του αείμνηστου καπετάν-Λευτέρη Πολέμη. Μετά τον θάνατο του όμως οι επίγονοι σταμάτησαν ατυχώς κάθε κοινωνική δραστηριότητα της Μονής του. Έτσι για εφέτος ανέλαβε την ευθύνη της φιλοξενίας ο Δήμος Άνδρου και μαζί με αυτόν συνεισφέρουν σύλλογοι, επαγγελματίες, κλπ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet