ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΡΙ: Ανάγκη για επέμβαση του Δήμου στην παραλία...

 

Αγαπητέ κύριε Μπασαντή,

Συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα σας την οποία παρακολουθούμε και ενημερωνόμαστε τακτικά και ολοκληρωμένα για τα θέματα που αφορούν την Άνδρο. Επικοινωνώ μαζί σας για να φέρω στην προσοχή σας ένα θέμα με την ελπίδα να το προωθήσετε στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου. Πρόκειται για την κατάσταση στο τμήμα πάρκινγκ που εξυπηρετεί το κομμάτι της παραλίας στο Κυπρί, πάνω από το beach bar του ξενοδοχείου Περράκη. Σας στέλνω συνημμένες λίγες φωτογραφίες με ημερομηνία 13 Σεπτεμβρίου 2022.

Αναφορικά με το χώρο που φιλοξενεί τους κάδους, η εικόνα είναι επιεικώς τριτοκοσμική. Διαλυμένες καλαμιές οι οποίες αδυνατούν να κρύψουν τους κάδους από την παραλία. Είναι κρίμα αυτή να είναι η υποδοχή σε μια από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού!

Πλάι, όταν βρισκόμαστε στην παραλία, είναι εκτεθειμένα τα θεμέλια της παλαιάς οικοδομής που βρισκόταν εκεί. Αν παρατηρήσετε, κρέμονται κομμάτια μπετόν, έτοιμα να δημιουργήσουν σοβαρό ατύχημα εάν αποκολληθούν. Επίσης, υπάρχει μεγάλη τρύπα, ιδανική κρυψώνα για παιδάκια που παίζουν, με όλους τους κινδύνους που ελλοχεύουν. Ειδικά δε μετά τις πρόσφατες καταρρακτώδεις βροχές έχει δημιουργηθεί μικρό ρυάκι, που σημαίνει ότι το νερό σκάβει τα ήδη σαθρά θεμέλια τα οποία υπό το βάρος των αυτοκινήτων που παρκάρουν, μπορεί να υποχωρήσουν με ότι αυτό συνεπάγεται.

Πιστεύω ότι ο Δήμος, με δεδομένη τη  θέληση να βελτιώσει τις υποδομές - ήδη έχει γίνει μεγάλο έργο - θα θελήσει να ασχοληθεί και με αυτό το θέμα.

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας,

Ε.Μ.Μ.