ΑΝΔΡΟΣ: Απίστευτο τροχαίο. Παραλίγο μεγάλο ατύχημα στο Νειμποριό.

Η επίμαχη μηχανή μετά το ατύχημα στην άκρη του δρόμου 

Γύρω στις 18:10 της Κυριακής 20/11/22 μοτοσυκλέτα μάρκας Καβασάκι κάπου 1000 κυβικά με οδηγό νεαρό αλλοδαπό (μεταξύ 20-24 χρονών) που έχει παρελθόν επικίνδυνης οδήγησης έτρεχε με ταχύτητα πολύ πάνω των 100 χιλιομέτρων της ώρα (σύμφωνα με μαρτυρία) ξέφυγε της πορείας του και έπεσε.

Η ανατροπή της μοτοσυκλέτας έγινε μπροστά στο εγκαταλειμμένο μπαρ Βεγγέρα. Μοτοσυκλέτα και οδηγός σύρθηκαν περίπου 100 μέτρα και κατέληξαν μπροστά από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Ροδαυγή. Το ευτύχημα ήταν πως λόγω της βραδινής ώρας δεν υπήρχαν άνθρωποι στον δρόμο γιατί η μοτοσυκλέτα σύρθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο έδαφος θυμίζοντας δρεπανηφόρο άρμα.

Μαζί με την μηχανή σύρθηκε και ο νεαρός οδηγός, άλλα τόσα μέτρα από πίσω της. Το ευτύχημα στην περίπτωση του είναι πως αν και χωρίς κράνος το σούρσιμο στην άσφαλτο ήταν ευθεία και δεν πέτυχε το πέτρινο προστατευτικό τοιχίο που χωρίζει τον δρόμο από την πεζογέφυρα. Ακόμα δεν υπήρχαν παρκαρισμένα αυτοκίνητα δεξιά ή αριστερά. Και βέβαια δεν ερχόταν κάποιο αυτοκίνητο από την αντίθετη μεριά. Έτσι, δεν είχε κάποιο μεγάλο χτύπημα. 

Η επίμαχη μοτοσυκλέτα, της οποίας έσπασε το σασμάν αν κρίνουμε από τα χυμένα λάδια δίπλα της.

Εκείνη την ώρα στο εστιατόριο Αρχιπέλαγος στο Νειμποριό που ήταν ανοικτό ήταν μέσα μια παρέα 5 ανθρώπων και ο ιδιοκτήτης Βαγγέλης Μενδρινός με τον πατέρα του Χαράλαμπο. Άκουσαν ένα ανατριχιαστικό συριγμό από το σούρσιμο της μοτοσυκλέτας μπροστά στο μαγαζί τους και βγήκαν έξω. Είδαν την μοτοσυκλέτα αρκετές δεκάδες μέτρα παρακάτω και τον αναβάτη της να είναι πεσμένος πίσω της. Έτρεξαν και τον σήκωσαν. Ήταν χτυπημένος στο πρόσωπο. Είχε αίματα γύρω από το μάτι. Του έδωσαν ένα ποτήρι νερό. Ο νεαρός αν και περπατούσε τα είχε χαμένα από το σοκ. Και μόνο ρωτούσε "τι έπαθε η μηχανή..."!!! Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, που έφτασε σε δύο λεπτά και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας. 

Από τους παρόντες λέχθηκε πως ο νεαρός έχει προϊστορία σε τρέξιμο με μεγάλη ταχύτητα και στο παρελθόν είχε με αυτοκίνητο χτυπήσει πεζό, ενώ με μικρότερες μηχανές έτρεχε υπερβολικά στην περιοχή του Νειμποριού. Το ότι απόψε το βράδυ, Κυριακή 20/11, κατάφερε και δεν χτύπησε κανέναν θεωρείται μεγάλη τύχη. Η εξέλιξη της δικής του υγείας είναι τώρα στα χέρια των γιατρών του Κέντρου Υγείας.

¨ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Να φωνάξουμε το ρομποκοπ της Άνδρου να βάλει τάξη.

This comment was minimized by the moderator on the site

Πρώτου γράψουμε κατι καλο ειναι να ξέρουμε τι γράφουμε και πως ήρθαν τα πράγματα.
Όσο για το κέντρο υγείας δεν θα το σχολιάσω!

This comment was minimized by the moderator on the site

Αφου πήγε στο κεντρο υγείας σώθηκαμε!! Σε πόση ώρα θα τον μεταφέρει το πλωτό του λιμενικού ή το ελικόπτερο;