Στο "κόκκινο" ο ανταγωνισμός των ακτοπλόων! Τρία νέα πλοία από την SeaJets.


 

To ταχύπλοο "Kalli P.".

Ο ανταγωνισμός των ακτοπλόων για να «ριχθούν στη μάχη» το καλοκαίρι του 2018, με όσο το δυνατόν περισσότερα πλοία (ταχύπλοα και συμβατικά), έχει χτυπήσει… κόκκινο!

Αυτή την εποχή οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο Αιγαίο και συγκεκριμένα στις Κυκλάδες, με αφετηρία και την Ραφήνα, σχεδιάζουν τα πλάνα των δρομολογίων τους και τις νέες αγορές βαποριών που πρόκειται να κάνουν.

To "Αίολος-Κεντέρης" που βγαίνει σε δημοπρασία.

Έγκυρες πληροφορίες από ναυτιλιακούς κύκλους αναφέρουν ότι η SeaJet του Μ. Ηλιόπουλου θα «χτυπήσει» τελικά το «Αίολος Κεντερης» στην ηλεκτρονική δημοπρασία της 6ης Δεκεμβρίου, (επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του «εν Ανδρω») και ταυτόχρονα διαπραγματεύεται την αγορά δυο ακόμη πλοίων.

Το συμβατικό "Μυρτιδιώτισσα".

Του ταχύπλοου «Kalli P.» και του συμβατικού «Μυρτιδιώτισσα». Το πρώτο βρίσκεται ήδη στον Πειραιά όπου κατέπλευσε από την Ταγγέρη. Το δεύτερο, είναι πλοίο χωρητικότητας 800 ατόμων καθώς και ενός  γκαράζ  συνολικής χωρητικότητας 210 ΙΧ ή εναλλακτικά 55 ΙΧ και 22 φορτηγά, που μέχρι σήμερα εκτελούσε δρομολόγια στις Σποράδες.

Περισσότερες πληροφορίες σε νεώτερο ρεπορτάζ όταν έχει ολοκληρωθεί το deal, και έχει αποσαφηνιστεί ο στρατηγικός σχεδιασμός της εταιρίας. 

Χ.