ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΛΟΓΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ - ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ... ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ!!!

 

Φωτογραφία αρχείου ΕΝ ΑΝΔΡΩ

 (Στα πλαίσια της απαγόρευσης κυκλοφορίας και μετακίνησης επιβατών οι δύο εταιρείες της γραμμής μας μειώνουν τα δρομολόγια του Σαββατοκύριακου πιθανόν μέχρι τέλους του μήνα γιατί δεν υπάρχει μεταφορικό έργο. Απομένουν μόνο τα φορτηγά που πηγαινοέρχονται μεταφέροντας τα απαραίτητα για τα νησιά. Έτσι, περιορίστηκαν τα δρομολόγια σε ένα για κάθε εταιρεία το Σ/Κ. Φρόντισαν όμως να υπάρχει τουλάχιστον ένα πλοίο την ημέρα – ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ… ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ!!!

Την παραπάνω είδηση μας την έστειλε αναγνώστης του ΕΝ ΑΝΔΡΩ με mail και την διασταυρώσαμε με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες. Ευχαριστούμε πολύ που επιβεβαιώνετε την συνεισφορά σας στο site μας και την διαπίστωση πως συχνά-πυκνά οι ειδήσεις βγαίνουν από εσάς.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ 

Αγαπητέ κύριε Μπασαντή.

Δεν ξέρω το κατά πόσον έχετε ενημέρωση για πιθανές αλλαγές ή τροποποιήσεις δρομολογίων τις επόμενες ημέρες. 

Σύμφωνα με την πλατφόρμα κρατήσεων εισιτηρίων και ενημέρωσης δρομολογίων openseas, το ερχόμενο Σάββατο εμφανίζεται μόνον το πρωινό δρομολόγιο του Superferry απο Ραφήνα για τα τρία νησιά και οχι το απογευματινό του Andros. Αντίστοιχα την Κυριακή εμφανίζεται στα δρομολόγια μόνον το απογευματινό του Andros, ενώ δεν υπάρχει το πρωινό.

Μήπως έχουν μειώσει τα δρομολόγια τους οι ακτοπλοϊκές έπειτα από συνεννόηση μεταξύ τους, εξαιτίας του κορωνοϊού; Να γράψουμε κάτι για το κοινό - αναγνώστες - του Εν Ανδρω; Ή, ακόμη είναι νωρίς λέτε;

Πέμπτη, 12/11/20, ώρα 13:48