Στις λίστες επιτυχίας του TripAdvisor η Άνδρος!

Το καταπράσινο "στέκι του Αντρέα" στον Φελλό πήρε την σκυτάλη της προβολής της Άνδρου στο TripAdvisor

Κάθε χρόνο η Άνδρος έχει διακρίσεις στο διεθνώς αναγνωρισμένο τουριστικό/ταξιδιωτικό ιστότοπο TripAdvisor. Τα προηγούμενα χρόνια το Μουσείο της Ελιάς στον Πιτροφό ήταν σταθερά στη λίστα διακρίσεων του TripAdvisor. Αυτή τη χρονιά το Μουσείο παρέμεινε κλειστό λόγω των μέτρων του κορονοϊού. Όμως η Άνδρος δεν έμεινε έξω από τις λίστες διακρίσεων του διεθνώς αναγνωρισμένου ταξιδιωτικού/τουριστικού ιστότοπου. Βραβεύτηκε με ανακοίνωση του ιστότοπου "το στέκι του Ανδρέα" στο Φελλό.

Στο βραβευμένο ιντερνετικά "στέκι του Αντρέα" ο δήμαρχος έκανε το τραπέζι σε όλα τα κορίτσια του μπάσκετ της Άνδρου που κέρδισαν το πρωτάθλημα Κυκλάδων. Θα ακολουθήσουν τα αγόρια της Άνδρου που έφτασαν μέχρι τον τελικό. Μια πρωτοβουλία επιβράβευσης των παιδιών του νησιού που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Εκτιμούμε πως ο λόγος ο λόγος της τόσο ξεχωριστής θέσης στη λίστα του διεθνούς ταξιδιωτικού ιστότοπου είναι... οι Άγγλοι του Φελλού! Και οι Γάλλοι του Πισωλιμιώνα! Συνήθως οι ευρωπαίοι είναι αυτοί σημειώνουν εντυπώσεις στους διεθνείς ιστότοπους. Κι έτσι αναδεικνύουν ότι θετικό συναντούν στις διακοπές τους. Καθοδηγώντας με τον τρόπο τους και άλλους να πάνε εκεί. Κι ανεβάζουν ένα εστιατόριο, ένα μουσείο, έναν τόπο στις διεθνείς λίστες και προτιμήσεις...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

📯Το Στέκι του Ανδρέα στην Άνδρο βραβεύτηκε με το Βραβείο Travellers' Choice για το 2021 από το Tripadvisor και βρίσκεται στο κορυφαίο 10% των καλύτερων εστιατορίων σε όλο τον κόσμο. 🎊🎊🎊 Το βραβείο Travellers' Choice τιμά τα εστιατόρια που προσφέρουν με συνέπεια μοναδικές εμπειρίες σε ταξιδιώτες παγκοσμίως.  
 
🏆 Το Tripadvisor αναφέρει για το Στέκι του Ανδρέα στην Άνδρο:
"Νικητές όπως εσείς κέρδισαν θετικές κριτικές και βαθμολογίες από ταξιδιώτες κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους. Σε αυτήν την ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά, ξεχωρίσατε παρέχοντας εξαιρετική εξυπηρέτηση και εμπειρίες στους πελάτες σας. Σας ευχαριστούμε και συγχαρητήρια και πάλι για μια νίκη που κερδίσατε με το σπαθί σας." 🎊
 
-  Σας ευχαριστούμε για την τιμητική διάκριση. 🌺
➡️Το Στέκι Του Ανδρέα στην Άνδρο